Zdravim,
uz vazne neviem co mam robit, problem pretrvava uz aj 4 mesiace. Priznaky su svrbenie penisu a palenie, niekedy aj pri moceni. Mam na pravej strane predkozky cerveny flak, ktory nechce zmiznut ani po tom ked uz to vypada ze mi to odislo, vzdy sa to vrati a tento flak sa zvacsi, ale niekedy mam aj na zaludi alebo inej strane predkozky no ten na pravej tam je stale.
Zo zaciaktu som bral cannesten, vypadalo to ze sa to vyliecilo no po 2-3 dnoch sa to zase vratilo, cannesten uz nepomahal vobec, minul som aj 3 balenia. Bol som u jednej urologicky, ta mi predpisala nejake antibiotika, to vypadalo ze pomaha ale zase sa to vratilo po par dnoch. Problemy pretrvavali dalsie 2 mesiace, mazal som len cannestenom alebo clotrimazolom a umyval si penis 2x denne, no aj ked som priznaky potlacal vzdy ten flak tam zostal a postupne sa mi mykoza vratila. Teraz som bol znovu u urologa, ten zkonstatoval ze vsetko vypada byt v poriadku a predpisal mi znovu cannesten :D... len som sa pousmial a odisiel. Stratil som v lekaroch doveru, ani sami nevedia co mi maju predpisat.
Uz je to teda 5 mesiac a stale sa to nemeni. Napadlo ma ze mam plesen v tele a traviacom trakte, pretoze mam problemy s hnackami a plynatostou, ale nemam si to ako overit. Dalsia vec co ma napadla je macanie penisu v octovej vode, pretoze je zasadita. Zatial praktikujem toto, uz neviem ine co by mi pomohlo.