Escapelle a meskanie menstruacie

Príspevok v téme: Escapelle a meskanie menstruacie
Barbora21

Dobrý deň, prišla som si po radu alebo niekoho osobnú skúsenosť.
19.3 som mala prerusovany styk bez ejakulacie do posvy, ale dvakrát za sebou po cca hodine. No preistotu som vzala tabletku Escapelle do cca 48hod. Menstruacia prišla cca o 5 dní neskôr ako zvyčajne (teda asi desať dní po styku). Po skončení menstruacie som si spravila ešte test, ktorý vyšiel negatívne.
Ďalšiu menstruaciu som očakávala v tomto čase, no mešká už 4 dni (mala som vždy nepravidelnú menstruaciu no vždy to bolo +- 3dni). Už tyzden mám bolestivé prsia, čo som vždy pred menstruaciou mala. Pre istotu som si opäť spravila testy dvoch rôznych značiek s najvyššou citlivosťou a opäť vyšli negatívne.
Je ešte stále možnosť, že môžem byť tehotná? Keďže na internete sa človek dočítat rôzne veci (negatívne testy až do xtýždňa tehotenstva, neucinkovanie tabletky po,... Atď)
Alebo je to spôsobené tabletkou po, ktorá rozhadze cyklus? Je pravda, že tento mesiac som mala extrémne stresujuci v práci, v rodine a ešte som aj absolvovala operáciu. Styk od toho 19.3 som nemala. Viem, že najlepšie by bolo ísť ku gynekologovi, no tam sa dostanem najskôr o tri týždne.
Ďakujem za postrehy.