Rodicia ma nechcu pustit z domu

Príspevok v téme: Rodicia ma nechcu pustit z domu
Chikita

Ako mam vysvetlit rodicom ze mozem odist z domu? Mam 22 rokov a z domu odist nemozem.raz som chcela odist z domu a otec ma nechcel pustit.tak som zavolala policiu a oni mi povedali ze z domu odist nemozem.raz som utiekla z domu a rodicia zavolali policiu ze ma hladaju.mam 22 rokov a oni ma nechcu pustit z domu.ako im mam vzsvetlit ze chcem ist z domu?

Marco5

A za akým účelom si chcela odísť z domu, odstahovať sa? Alebo len tak si chcela ísť von? Akože ak máš skutočne 22 rokov a odmietajú ta pustiť tak je to obmedzovanie ľudskej slobody a tiež veľmi nerozumiem prečo ti to polícia zakázala pretože právo na to nemajú držať niekoho proti jeho vôli doma, jedine že by si nemala 22 :)

ôôôôô

Tak sa odsťahuj do podnájmu. Naozaj máš už vek, kedy ich nie je nič do toho, kam ty chodíš po nociach. Fakt sa treba odpratať, lebo ti z toho prepne u nich a nech sa spamätajú. Zasnúbená nie si náhodou s nejakým moslimom? Takým, čo ti ho rodičia vybrali a nadiktovali, že toho si musíš zobrať? Dobrý rodič nebude svoje decko obmedzovať, že by ho nenechal robiť vlastné rozhodnutia. Dobrý rodič chápe, že decko je šťastné vtedy, keď robí vlastné rozhodnutia a nešťastné vtedy, keď je obmedzované a keď sa mu všetko diktuje. Vaši ťa asi nemajú radi a asi ťa nechcú vidieť šťastnú. Upaluj preč radšej od nich čím skôr.

Messje

Prepac ale tomu,ze si si zavolala policajtov a ti ti povedali,ze z domu odist nemozes,tomu proste neverim.
V 22 mozes proste len oznamit ze odchadzas a nikomu nic nemusis vysvetlovat.
Tu sa skor pyta otazka,preco a kde ta nechcu pustit.
Nemozes odist z domu len tak s kamosmi alebo odísť a sa osamostatnit?
Si sebestacna a nie si odkazana na rodicov?Ak sa vies o seba postarat tak mi pride divne ze v tvojom veku si musis pytat povolenie.