Ahojte. Mám takýto problém. Sme s priateľkou už takmer 8 rokov a už od začiatku to klape po všetkých stránkach. Priateľka má 26 rokov. Nikdy sme sa do sexu nemuseli nútiť a bol vždy úplne super pre oboch. Lenže, čo čert nechcel pred asi dvoma mesiacmi jednoducho tam dole ,,vyschla". Ona mi tvrdí, že ona nepociťuje žiadny rozdiel a že všetko je tam dole podľa nej v poriadku. No ja si to nemyslím, lebo už som pár krát po sexe sám tam dole krvácal a fakt ma to nenormálne bolí, keď máme sex. Má to ešte dokonca rada tak ,,natvrdo" ... takže škody na mojom prirodzení už boli značné. Čo je zaujímavé, tak keď sa jej tam dole dotknem, tak je normálne vlhká - až to čvachtá. Ako náhle však idem počas sexu s mojim penisom hlbšie tak jednoducho sa jej to tam dole zmení na protišmykový povrch. Hovorili sme spolu o tom a pôjdeme obidvaja na vyšetrenie, či náhodou doktori nenájdu nieakú anomáliu u jedného alebo u druhého. Chcem sa ale opýtať, či niekto nemá podobnú skúsenosť a akým spôsobom to prípadne riešil ? Nastávajú u žien nieaké zmeny ,,tam dole" okolo 26 roku života? Ďakujem
Jednoducho zrazu vyschla
To Ernesto: To nás napadlo ako prvé. Raz v minulosti sme ho raz len tak zo zvedavosti vyskúšali, no slečna utekala do sprchy lebo ju to veľmi štípalo. Samozrejme, možno to bol nieaký sh*t. Ja by som lubrikant práve nechcel používať (ako keď budem musieť, tak použijem...len vidíš, ako som z toho asi nadšený). Síce nie som veľmi nadchnutý pre predstavu používania lubrikantu ale keď ťa môžem poprosiť, odporučil by si mi konkrétne nieaký fakt dobrý lubrikant?