Dobrý deň
Mám 22 rokov a asi už od 18 rokov ma trápia bradavice. Najskôr to bola jedna bradavica, teraz ich mám na ploske nohy 7, z čoho dve sú veľké ako centová minca. Bradavice si pravidelne vystrihujem, chodil som na tekutý dusík, dokonca som bol na chirurgickom odstránení jednej bradavice, avšak vrátila sa, dokonca sa mi zdá že je ešte väčšia.
Teraz som si zakúpil prípravok Wartner, je to pero ktoré obsahuje vysoko koncentrovaný gél trichloroctový. Ten som si počas 4 dní aplikoval na bradavice, tie zbeleli a pokožka sa potom začala odlučovať, mňa to však potom tlačilo pri chôdzi a tak som si to vystrihal, zdalo sa mi však že tam ešte ostali tie korene a preto som si tam opäť dal Wartner. Dosť škaredo to zreagovalo a po aplikácií som celú noc nemohol spať, noha ma veľmi bolela pretože som to dal do živého, ale pokladal som to za dobrý nápad, no teraz neviem či to aj bol. Neviem čo s tým ďalej, pero som si už neaplikoval a po náročných dnoch ma noha veľmi bolí, najmä v mieste kde mám bradavicu na päte. Momentálne som si začal nohu máčať v odvare z repíka.
Jedna sa mi dokonca objavila na prste, rovnaký prípad ako aj na nohe.
Obraciam sa na Vás s prosbou o radu, čo mám ďalej robiť, pripájam i fotky