Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bradavice

Príspevok v téme: Bradavice
TJEY93

Dobrý deň

Mám 22 rokov a asi už od 18 rokov ma trápia bradavice. Najskôr to bola jedna bradavica, teraz ich mám na ploske nohy 7, z čoho dve sú veľké ako centová minca. Bradavice si pravidelne vystrihujem, chodil som na tekutý dusík, dokonca som bol na chirurgickom odstránení jednej bradavice, avšak vrátila sa, dokonca sa mi zdá že je ešte väčšia.
Teraz som si zakúpil prípravok Wartner, je to pero ktoré obsahuje vysoko koncentrovaný gél trichloroctový. Ten som si počas 4 dní aplikoval na bradavice, tie zbeleli a pokožka sa potom začala odlučovať, mňa to však potom tlačilo pri chôdzi a tak som si to vystrihal, zdalo sa mi však že tam ešte ostali tie korene a preto som si tam opäť dal Wartner. Dosť škaredo to zreagovalo a po aplikácií som celú noc nemohol spať, noha ma veľmi bolela pretože som to dal do živého, ale pokladal som to za dobrý nápad, no teraz neviem či to aj bol. Neviem čo s tým ďalej, pero som si už neaplikoval a po náročných dnoch ma noha veľmi bolí, najmä v mieste kde mám bradavicu na päte. Momentálne som si začal nohu máčať v odvare z repíka.
Jedna sa mi dokonca objavila na prste, rovnaký prípad ako aj na nohe.
Obraciam sa na Vás s prosbou o radu, čo mám ďalej robiť, pripájam i fotky

xem

použi na to lastovičník je to taká rastlina ktorá má žltú/oranžovú šťavu
bratovi to pomohlo ale to neprejde zo dna na den mal to šťastie že nám to rástlo na záhrade mal to pod nechtom takže si vieš predstaviť tu obtiažnosť ako sa toho zbaviť .. potom ešte jedával také guličky homeopatika (niesom ich zastancom ale tak budiš už nema bradavicu) no ja mam skorej pocit že pomohol ten lastovičník

matway

Takže ešte raz, poprosím prispievateľov, aby nezavádzali, čomu nerozumejú. Vypaľovaním sa bradavíc nezbavíte, je to dôsledok, nie príčina, ktorá sa vyskytuje na povrchu kože, ako bradavica. Príčina tkvie vo vašom vnútre, vnútorných orgánoch, ktoré sú napadnuté určitými vírusmy! HPV je len jeden zo šiestich, ktoré sú známe ohľadom vzniku bradavice.
Kožná doktorka ti podávalá milnē informácie, bohužiaľ, lebo ak by mal každý z nás HPV, všetci máme v štvrtom štádiu rakovinu! BLBOSŤ!!!

lolinka

S tým tekutým dusíkom ti to mali vypáliť až hlboko do mäsa, aspoň mne to tak vypálili, že som potom nemohla normálne chodiť, krívala som. Ono sa to potom vyhojilo, ale furt to vyzeralo, akoby tam boli bradavice. Len tie potom spontánne za pár mesiacov zmizli. Možno je to aj tvoj prípad, neviem aký čas uplynul od toho vypalovania, ale možno je to už mŕtve a musíš len počkať, kým to zmizne.

Tekutý dusík mi nepomohol, chodieval som naň čo 2 týždne ale už neviem koľko krát to bolo. Taktiež som skúšal prípravok Verrumal, ktorý som si natieral na bradavice.
Hlavne problém je aj v tom že nemám pravidelný režim aby som mohol chodiť a nechávať si to vypaľovať´, podľa mňa sú už dosť hlboké. Chodím do školy do Čiech, medzitým mám kopu praxe v nemocnici (paradox), potom idem zase domov na Slovensko, lietam stále niekam takže s tou ambulantnou liečbou to je momentálne také komplikované a nikto neberie v dnešnej dobe ohľad na to že máte nejaký zdravotný problém.

Liečba je vlastne aj o to horšia, že som celý deň na nohách a keď sa mi noha spotí, je to pre bradavice super prostredie.

lolinka

A ten tekutý dusík ti nepomohol? Kedy si na ňom bol naposledy a koľko krát dokopy? Ja som mala tiež pred rokmi na stupaji bradavice, sprvoti boli dve, neriešila som ich a neskôr ich bolo 7. Tak som išla k lekárke, tá ma poslala ku kožnej tá mi ich vypálila dusíkom. Dosť to bolelo a nemohla som poriadne chodiť. Za mesiac či dva už neviem presne mi to vypálila znova a potom trvalo asi pol roka, kým tie bradavice zmizli. Sprvoti to vyzeralo, že ten dusík nezaúčinkoval, ale opak bol pravdou, ten vírus bol už mŕtvy len trvalo pár mesiacov kým sa zregenerovala koža a vyhojila tak, že nič nebolo vidno. Odvtedy prešlo už dosť rokov a bradavice sa nikdy nevrátili.

TJEY93

Bradavice predsa spôsobuje vírus HPV, ktorý ma v tele skoro každý človek. Keď som s tým chodil ku kožnej, nebolo mi povedané ako inak by som mohol bojovať s bradavicami ako tým, že sa ich budem pokúšať odstrániť.. a kedže sa mi to nedarí tak preto píšem aj sem.

Ale keď už sme u toho, na internete som našiel že čo sa týka organizmu, tak je na bradavice vhodný Fin Candimis (olej ktorý sa pridáva do jedla) a pôsobí proti baktériám, plesniam a podobne, má niekto skúsenosti?

matway

Možno ťa trochu sklamem, ale zameral si sa len na bradavice, nie na to, čo ich spôsobuje. Za príčinou vzniku bradavíc musíme hľadať vírusy, možno až päť-šesť vírusou.
Takže nie čo robiť s bradavicami, ale ako sa zbaviť vírusov.
A nestrihaj si ich!