Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslite ze ma mohli priotravit drogou v piti?

Príspevok v téme: Myslite ze ma mohli priotravit drogou v piti?
katness24

Včera som bola s kamaratkami vonku. Mala som 5 stamperlov v priebehu troch hodín. Pili sme normálne z našej flase. Bola som z nich vesela a v pohode. Potom sme šli von a ja si zrazu od jedného momentu nič nepametam. Zjavne som sa v tom čase zoznamila s nejakým chalanom. Ako ďalšie si pametam ze som bola u toho chalana na byte, co je priserne, lebo si neviem predstaviť, prečo by som s nim išla, som zadana. Tam som sa zamkla do kupelne a strkala som si prsty do krku aby som sa vyzvracala. Potom som chalanovi povedala ze chcem najst kamaratky tak mi kazal počkať a je odišiel do inej izby tak som stade usla. Zase si vôbec nepametam svoju cestu odtiaľ ale pametam ako som si zastavila taxik a dala sa odviest domov. Príchod domov ani ako som šla spat mam zase okno.
Je možné ze ten chalan ma niecim priotravil? Lebo ja nikdy nikdy nemavam okno z alkoholu aj keď sompila dakedy oveľa viac. Aj mi bolo tak cudne nevedela som sa hýbať a všetko mi prislo ako vo sne. A hlavne ja by som pri vedomi isto nesla na byt.

ôôôôô

V dnešnej dobe je všetko možné. Zober si, koľko mladých životov zbytočne predčasne vyhasne a keď sa niekto spýta na príčinu smrti, povie sa len, že však našli mu v krvi to a ono. Ale, že či to užil vedome, alebo mu to niekto do nápoja nasypal, to sa už pozostalí aj tak nedozvedia a ak mu bolo nasypané bez toho, aby o tom vedel, tak má aj po smrti pošpinené meno on, aj jeho rodičia, že ako ho to vychovali. Ja ozaj takých hajzlov nechápem, čo dokážu takto ublížiť bezbrannému dievčaťu. Skutočný chlap, skutočný hrdina...vyzve na súboj majstra sveta v kulturistike. Alebo Furryho alebo Klička (obrazne povedané) alebo niekoho silnejšieho mohutnejšej telesnej stavby ako má on sám. Ublížiť žene dokáže iba mäkkýš, padavka, sračka a hovno. Ja keď som sám, tak si ho vyhoním a potom som už spokojný a nepotrebujem znásilňovať baby a sypať im drogy do nápoja. Ale tak nabudúce si dáš aspoň väčší pozor - môžeš zobrať túto skúsenosť ako varovanie od osudu, že si fakt treba dávať pozor a chvalabohu, že si nič horšie nestalo.

Shayleen

Priotráviť tazko inak by si nebola medzi zivymi a by si sem nepisala a mohol ti nieco kvapnut do drinku z čoho si bola ok. Radim na hyndu ci ta neznasilnyli a zoberu ti DNA a mozes aj na policii podat oznamenie

lolinka

No ked si nepamatas ani zoznamenie s tym chalanom tak ti asi do pitia nic nedal, zrubala si sa uz predtym. Menej pit nez si robit taketo prusery