Poradte co mi je je mi zle ked svieti slnko, som podrazdena, nervozna a nic ma nebavi. Ozivam ked je tma, ked prsi, cez den mam tmu v izbe. Aj v lete som bleda ako stena, nevydrzim byt na slnku
Je mi zle zo slnka
mojej byvalej byvalo zo slnka ale ze velmi zle a ma to dodnes
podobne som na tom ako ty uz teraz sa tesim na jesen pre mna leto a slnko nemusi byt. neznesiem mat vytiahnute zaluzie uz ked sa stmieva tak ozivam aleto s palivym slnkom je pre mna tyranie.
Viem presne čo myslíš, mám niečo podobné u mňa
Asi máš rada nejaké podobné počasie/atmosféru ako toto:
www.youtube.com
www.youtube.com
Ak normálne funguješ tak nemyslím si že to je depresia, len sa ti páči niečo iné.
Mdloby nie su priznakom nocnej sovy.
blueberry, ja som taka ista a depresiou ani uzkostnou poruchou rozhodne netrpim. proste mi slnko vadi. ked sa zotmie, tak ozivam ako sova, cez den sa citim lepsie ked je pod mrakom a nesvieti mi do tvare a bezne mam doma cez den zatiahnute zavesy. niektori ludia su proste "nocne tvory" a tma/pritmie im sedi viac nez jasne slnko, nemyslim, ze za tym treba hned hladat nejaku poruchu.
kup si slnečne okuliare a klobúk, poriadne sa natri opalovacím kremom a pár minut vonku ťa nezabije.
Depresia, uzkostna porucha...
co na toto povedat..nechodievaj na slnko ked ti je z neho zle. A kd uz, nosievaj klobuk siltovku nech ti neprazi na hlavu a pi vela cistej vody ..
A taka je? Co som nasla na nete bola depka ked slnko nesvieti ale mne jw az zle az mam mdloby
To budes mat asi depku zo slnka