Veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o radu.
Už dlhšiu dobu (cca polrok) mám problém s okom. Najprv sa prejavoval ako pálenie, štípanie, pripisovala som to jednak prievanu, ktorému som pravidelne v práci vystavená a jednak dlhodobej práci s PC, keďže je dennou niekoľkohodinovou súčasťou mojej práce, ktorú robím aj doma.
Keďže problém neustával, jasné, že som navštívila očnú lekárku. A hneď niekoľkokrát. tá mi nepomohla, keď som prišla 3. raz, už na mňa vybehla, že mám asi alergiu, že čo ona teraz s tým. po tomto jej výstupe som zmenila dr. Lenže nešla som s okom hneď, ono to bolo raz lepšie, raz horšie, až kým som sa raz ráno nezobudila s opuchnutým okom a hrčkou. Je to trochu vidno, keď privriem oko a oko raz "iba" páli, raz je lepšie, a často normálne bolí. Aj na dotyk aj bez neho. To som už utekala k novému očnému. Ten skonštatoval, že je to malý jačmeň, ktorý má tendenciu sa objaviť a zas zmiznúť (lenže mne nejak nemizne). predpísal kvapky, 4 dni to bolo ako-tak ok, potom neviem, či to bola dáka alergická reakcia,pri aplikovaní začalo neskutočne oko páliť. som poslušne trpela, že, reku, bude dobre, to asi má tak páliť. Ale ráno som s hrozou zistila, že nevidím!!!! všetko rozmazané, neprešlo ani po umytí ani po pretretí, no neprajem to nikomu...Do hodinky to prešlo, ale postupne badám, ako by som občas slabšie rozmazane videla. fakt mám strach.kvpaky samozrejme som hneď vyadila, ale aj tak to nie je dobre.
DAKUJEM, že ste si to prečítali celé, zámerne som to rozpísala, či náhodou nemal niekto niečo podobné, či nemáte radu alebo nejaký osvedčený recept....neviem, čo s tým mám robiť a rezať sa to bojím dať, lebo druhé očko nemám zdravé (okulky) a ak na toto nebudem po zákroku vidieť, tak to bude des :( Prosím, poraďte, ja už mám pocit, že tí dr. snáď nevedia nič.
Hrčka (bulka) vnútri na hornom viečku
Skus ocutein forte tbl a kvapky