Priatelka je v ohrozeni zivota

Príspevok v téme: Priatelka je v ohrozeni zivota
keko1980

ahoj prosim vas o pomoc...priatelku dali hospitalizovat jej rodica!!! mne nic nepovedali...viem ze priatelka nie je chora !!! len ju chcu znicit!!! a este je tehotna !!! 8 tyzdni !!! priatelka nie je zbavená svojpravnosti !!! a ani tuto liecbu nenariadil sud... pytam sa vas ci je mozne aby z tade odisla ??? je to mozne ?????????

lolinka

V ohrozeni zivota urcite nie je ked je hospitalizovana v nemocnici. Odist odtial sama moze aj uz mala 18 rokov, moze podpisat reverz. Ani na psychiatrii ju nemôzu drzat proti jej voli pokial nie je zbavena svojpravnosti alebo to nenariadil sud. Ak este nemala 18, tak reverz za nu mozu podpisat len jej rodicia, ona sama nemoze.

Martina_001

Hospitalizácie je široký pojem, takže by to chcelo asi viac informácií, nakoľko z tohto sa dá iba hádať a predpokladať.
1. Priateľka je tehotná - vedia o tom jej rodičia?
2. Je vôbec plnoletá?
3. Kde je hospitalizovaná? Určite hospitalizácii niečo predchádzalo, resp. mali na to nejaké dôvody? Bez dôvodu nikoho nehospitalizujú, takže ten dôvod by bol vhodný za zmienenie, resp. predpokladaný dôvod.
4. V nemocnici určite nie je v ohrození života o potrebnej hospitalizácii rozhodne lekár.
Myslím, že bez podrobností je radiť zbytočné.

Messje

Keko prosis o radu ale nic konkretne si nenapisal.
Aj mne to pride ze je na psychiatrii.Musis vediet co rodicov k tomu viedlo ale...hospitalizacia na psychiatrii nebude bezdovodna.Tam tych lozok tolko volnych nemaju aby zaplnali lozko pre nic.
Nevies nic konkretne?

Pavol šavol

pánečku a ja že ju niekto na živote ohrozuje nejaký psychoš jej chce ublížiť a ty o hospitalizácíí píšeš. Už som ti chcel radiť ako jej pomôcť ale toto. No neviem rodičia asi vedia prečo ju dali hospitalizovať nie?

Radca12

Ak to chápem správne tak je na psychiatrii, samozrejme že môže odísť keď už má 18 a nenariadil jej to súd, no bez dôvodu tam určite nie je. Porozprávaj sa s jej rodičmi, ak ide o drogy ani by som sa nečudoval, závislí často taja svoju závislosť aj najbližším, tak by ma to ani neprekvapilo. Samozrejme že o drogy ísť nemusí, lenže ty si nám o tom dokopy nič nenapísal, ale určite by si sa mal spýtať jej rodičov

hehe1

moze odist sama, pokial predtym neohrozovala na zivote seba, alebo niekoho ineho.... predpokladam, ze je na psychiatrii