Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s pamäťou

Príspevok v téme: Problem s pamäťou
brainstorm.

Ahojte, mam 19 a mam dost velke problemy s pamatou a psychicky ma to ubija. Studujem, no mam pocit, ze celkovo zo studia neviem takmer nic. Jednoducho niekedy zabudam aj uplne zakladne slovíčka niekedy cudzie slova ktorych vyznam som kedysi vedela, zle si pamatam tvare a mena, prip.priezviska, celakrat sa mi stalo ze hned po predstaveni sa mi, meno cloveka zabudnem. Ak si citam nejaky clanok, ktory ma naozaj aj zaujme a chcem si zapatat meno cloceka ktory je vyznamny tiez je to pre mna dost tazke, cokolvek sa vlastne naucit je pre mna vyzva. Ked sa ucim na skusku je to priam horor, citam si niektore veci mnohokrat a stale si ich nezapamatam potom je tu taka druha vec, akoby som niektore veci nedokazala pochopit. Niekedy mi robi problem aj jednoducha matika ked si mam rychlo pripocitat napr 78 k 57.. casti mi tiez vypadavaju slovicka ked nieco hovorim alebo si neviem spomenut na nazov predmetu, po dlhsom premyslani si vacsinou spomeniem ale desi ma to a celkovo stracam nasledne sebavedomie lebo mam pocit ze nic neviem a som hlupa. Zabudam aj take komplexne informacie napr. Z historie.
Ak to niekto docital tak mu gratulujem, budem rada za akekolvek rady ak nazory. Ma niekto podobne pocity?

syndiluca

Skus si dat predpisat Tebokan, uzivaju to studenti, ked chcu lepsie sustredenie.

Potom volnopredajny je Lucetam.. Poskodit ti to nemoze.. Alebo Ginkgo pripravky.