Poškrabal ma pes

NIKOLA.a.a.a.a

ja som tieŽ myslela že to samé prejde.. Len to dosť bolí, a to mám dosť vysoký prah bolesti. (zlomené stavce a pod.) ale toto je taká nepríjemná bolesť.....Pes bol taký pojašený vysklakoval stále a kedže som sa bála ho odohnať že do mňa skočí ešte viac tak sa mi totok prihodilo.... (hrozne sa bojím psov.((preto taký zvlášny prístup))

Messje

Nikola
Chod sa opytat suseda ci je pes ockovany.Je pravda,ze v pazuroch psa je tolko bordelu ze nemas tusenie.To sa ti dostalo tym skrabancom pod kožu. Chod ku svojmu obvodakovi.
Ono nie je to uhryznutie tak neviem ci treba vediet ci je ockovany.To co ten pes robil? Ved to mas riadne hlboko

NIKOLA.a.a.a.a

ahojte. dakujem za vase odpovede. Pes je od susedov ale viacej povedat neviem ci je ockovaní alebo tak nemám v láske moc zvieratá...takéto niečo sa mi ešte nestalo, k akému doktorovi s tým treba ísť? nemáte nejaké ,,domáce,, recepty? ďakujem

Biela.Kobra

Záleži na tom, aký to bol pes, či domáci či nejaký neznámy. Nemusí sám trpieť chorobou (besnota sa u nás nezjavila od 2009, tejto zimy sporadicky na východe), ale pes prebehne cez hocičo a na pazúroch môže mať hocičo. Ak je rana otvorená, treba ju dezinfikovať, nasypať do nej prášok Framykoin, zľahka prelepiť a určite by som šla k doktorovi na testy a nechala si predpísať antibiotiká.

syndiluca

Urcite treba ist k lekarovi aby vylucil nejaku infekciu a urobil vsetky potrebne VYSETRENIA. Zatial si to dezinfikujte, lebo mate otvorenu ranu.