Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Získam ho po roku späť?!

brainstorm.

Radca, mesacny princ: v tom, že ma berie ako kamarátku, máš asi pravdu a donedávna by si ju mal aj v zvyšku príspevku, lebo priznávam, že vzťah mi chýbal ako je rok dlhý a dho mi trvalo vysporiadať sa s tým, že som sama.. myslím, že sa mi to už podarilo (aspoň z veľkej časti ak nie úplne)
problém je v tom, že mne stále na ňom záleží a zaujíma ma, čo robí, čo žije, stále k nemu niečo pociťujem, často na neho myslím
tiež som si veľa vecí uvedomila, veľa mojich nedostatkov aj chýb, kt. som urobila..
adr1a.: práveže sa nerada zahrávam s citmi druhých, no niekedy sme bohužiaľ príliš sebeckí a zameraní na svoje vlastné city, že nevnímame, čo prežíva ten druhý a uprednostňujeme seba... ja som si to vtedy neuvedomovala, no verím, že dnes som predsa len o čosi múdrejšia... (už len uvedomenie sa, je začiatok zmeny, tak snáď som na dobrej ceste)
a za to aký je, ho obdivujem aj ja..no ty mňa nepoznáš, tak ma prosím nesúď :)

adr1a.

"Mooze" sa stat raz, no dva razy toho isteho cloveka hodit cez palubu? Sa rada zahravas s citmi inych? Ho obdivujem, ze je k tebe este aky je) Sorry. Fandis si, ak pises, ze si za rok zmudrela. Myslim si, ze to mas proste v sebe

Radca12

Podla toho čo píšeš, ťa už berie len ako kamarátku. Ak by si mu povedala, že stále k nemu niečo cítiš zrejme by sa to zmenilo, no záleží na tom či si sa zmenila ty. Vieš si zrejme rok bez vzťahu a možno ti to zase len začína chýbať a keď sa toho znovu nabažíš, je možné, že ho zase necháš. Ľudia vždy zvykli opakovať jednu a tú istú chybu stále dokola

brainstorm.

Dakujem baby,
je fakt pravda, ze som nevedela co chcem, ale rok je celkom fajn obdobie na to, aby clovek zistil, co robi zle, ake spravil chyby, ako sa chce zmenit, koho chce mat v zivote po svojom boku a som rozhodnuta, no viem ze som to mega pohnojila u neho, preto tomu nechavam volnejsi priebeh, uvidim ako sa to bude vyvijat, no velmi rada si precitam akekolvek rady a skusenosti

lolinka

No toto nevyzerá nádejne, okrem toho nevieš čo chceš, každú chvíľu sa s ním rozchádzaš, dávaš dokopy a po roku si zmyslíš, že ho zase chceš. Už to radšej nechaj tak a nájdi si niekoho iného.

brainstorm.

Dakujem za komentar,
No na 1.pohlad to vyzera ze uz som mu lahostajna/ze sa cez to preniesol, totiz sam od seba mi nenapise (pokial to neboli vianoce alebo narodky a podobne) no na 2strane, ak mu ja napisem napr cauko co nove a ako sa dari? Rozpise sa a odpise fakt dlhu spravu s mnozstvom info (aj ked to moze byt aj ako prejav jeho povahy nielen ze ma zaujem konverzovat)
Ked sme vonku, normalne sa rozpravame, uz vobec nie o vztahu, navzajom sa vsak podporime a povzbudzujeme atd, avsak on ma von nezavola od seba, az na poslednu vynimku ked ma nenutene pozval na akciu kde vsak hra v time, ..jedoducho nebolo to v zmysle "pod tam so mnou", ale nieco ako "prid sa pozriet ak chces a kludne zober aj kamaratku"