Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moireal

Príspevok v téme: Moireal
Silvinka 40

Ahoj Moireal, ako si pokrocila v liecbe candidy? Myslela som na teba, lebo sme si tu raz pisali, tiez bojujes s kandidou uz roky... Ja som uz uplne zufala, je to vobec mozne aby sa to nedalo nijako vyliecit??! Ja mam obrovske tazkosti, dokonca som bola aj v nemocnici, chodila som k privatnej doktorke lebo normalni dr mi nevedeli pomoct...no ta privatna mi sice kandidu zistila, ale aj tak mi vsetky jej lieky a diety nepomohli...nehovoriac o tom kolko to stalo penazi, casu, odriekania, hladu....mam ledva patdesiat kilo, stolicu raz tyzdenne. Ked drzim dietu, tak sa da, ale staci aby som si dala jeden chlebik a v momente problemy naspat... Jazyk mam mimochodom uplne hnusne biely, fuj! Uzivala som vsetky mozne lieky a sucasne aj doplnky ako kokosak, citricidal, oreganovy olej, koloidne striebro, cesnak ...je to ozaj na nervy, cele dni sa sustredit len na to, co kedy uzit, pritom cely cas v podstate hladovat a potom ked uz clovek odpadava od vycerpania a deficitu cukru, tak zhresi a da si aspon banan alebo kusok chlebika a v tom momente je vsetko zase tam kde predtym...ja uz nemam sil bojovat, niekedy si tak myslim ze to ukoncim, lebo boj s candidou sa vyhrat neda. Nechapem, preco mi nikto nedokaze pomoct, ani albertova mi nepomohla. Inak boli na jej stranke aj nejake negativne ohlasy ale uz tam nie su, aka zahada! A ani tam nikdy nikto nespomenul konkretne, ako pomohla, vsetko len take univerzalne nic nehovoriace chvaly...

silvinka 40

Dakujem ti za odpoved Moireal, si fakt velmi zlata. Sama mas problemy a este mna povzbudzujes... ;-)
No ja som toho vyskusala uz tiez nespocetne, najhorsie je ked nemas podporu vo svojom okoli.. kazdy ti len povie ze co vymyslas, normalne sa najedz a nic ti nebude! Alebo ze som hypochonder, stale si vyhladavam choroby... ale ved keby clovek tie problemy nemal, tak by nemusel vyhladavat na internete.. alebo keby dokazal doktor pomoct,..
Skusala som naozaj zapracovat aj na psychike a jednoducho si namyslat, ze som ok a vsetko je len v hlave. Zial, nefungovalo to. Minula som plno penazi na alternativnych liecitelov, na vsakovake lieky a doplnky, ktore kazdemu zarucene pomozu, nehovoriac o case, nervoch, odopierani.. je to na prasky. Teraz tu zase citam, ze to moze byt aj parazitmi.. tak tejto teme sa uz ani nechcem zacat venovat, lebo to by som uz neskoncila ozaj nikdy. Nemam viac sil bojovat ani proti kandide. Som strasne slaba, najradsej by som to zbalila... A, tiez nie som na Slovensku.. ;-)
Ako sa ty teraz vlastne liecis? Bojujes este stale s kandidou?
Ja len nechapem, ze RNG tvrdil, ze ta dvojtyzdnova kura kandidu vyhubi, lenze ja som ju uz absolvovala niekolkokrat, no akonahle zacnem jest, kandida sa vrati.. tak co mam hladovat dozivotne?
Vsetko dobre Moireal!

Moireal

Ahoj Silvinka40, velmi ma mrzi ako si na tom. A zaroven ta velmi dobre chapem. Uplne akoby som o sebec citala. Aj ja mam tak okolo 50 kil zhruba a tiez tie alergie. Inak, som nevedela, ze aj ty si u Albertovej. Ja uz som sa aj pytala cim konkretne pomohla na mykozy a zapaly mocovych ciest. Lebo u mna zase candidu nikdy nezistili. Ani nemam nejak biely povlak na jazyku, mala som zlty a ten pomaly ustupuje ale....nikto netusi co mi je. Mne zistili e coli ale to je somarina, lebo atb som brala 5 dni a iba na par dni zlepsenie. Tesila som sa, ze konecne mi daco zistili ale ktovie. Vies co, ja uz som bola tak zufala, ze som si napisala na duchovnu terapiu srt. Zatial nejake extra vysledky nevnimam. Asi osobne by to bolo lepsie. No co ti poviem, zufaly sa aj topiacej slamky chyta. Co som ti spominala tu golden yaccu, nijake zlepsenie vdaka nej nepocitujem. Nezda sa mi. Ta pani co robi srt povedala, zevraj mam candidu, teda plesne v crevach a odporucila mi chlorelu. Myslim, ze na plesne aj bakterie je velmi dobry kremik. Praslicka, kremelina-kaolin. Na vycistenie criev je dobry enterosgel alebo aktivovane uhlie, alebo carbofit. A ovocie musis, takisto zeleninu, musis vela vlakniny jest. Spominala si vela alergii. Na co vsetko mas vlastne alergie? Mna uz to tiez stve, som znechutena aj z tych urogynekologickych problemov aj z tej diety, ze je mimochodom velmi draha. V juli nastupujem do prace a dufam, ze sa uz tiez poriadne "najem", lebo nakupujem prevazne v bio obchodoch a vidim,ze mesacne ma strava vyjde aj okolo 350 eur. Lebo ked mas tolko obmedzeni, musis jest viac toho co mozes, aby si nehladovala. Hladovka je vacsinou pre zdravych ludi, ja som to skusala jeden den a potom som chytila taku chripku ze az. S tou candidou, hm, mas nejaky amalgam v ustach? Ak ano,skus si dat vybrat. Ja skusam teraz dalsie produkty, co som predtym neskusala. Mozno mumio alebo dracia krv, nejake peruanske a ajurvedske byliny, caje. Hlavne vela protizapalovych veci. Pi kazdy den zazvorovy caj,kludne aj v sacku ak nemas surovy. A skus nejake mierne cardio cvicit, je to na endorfiny ale celkovo ma dobry vplyv na zenske problemy. Plus, vela do prirody. Este existuje kyslikova terapia, kedze vacsina ludi nema dostatok kyslika, zijeme v toxickej dobe a prostredi a ludia ani nevedia spravne dychat. Ako rychla pomoc pre mna boli vzdy anionove vlozky, ci uz na svrbenie alebo palenie. Ale skus si pozriet aj tie duchovne terapie. Ja som teraz v zahranici a tu je vsetko taketo drahe, ty mas vyhodu, ze si na Slovensku,tak si skus pozriet srt terapiu. Este sa odporuca akupunktura, cinania s tym maju uspechy. Oni tvrdia, ze vsetky tieto problemy zenske su z pecene. A urcite sa netyraj dietou. Ak chces banan, zjedz iba taky bez bodiek. Ja jem zeleny a este ked zacina byt zlty, ten s bodkami nemozem kvoli kvasniciam a cukru. V tomto sme kazdy iny. A okrem toho banan obsahuje prebioticke bakterie,takze by som ho nezatracovala. Ono je fakt idealne ked sa vsetko skombinuje, lenze nato by sme niekedy potrebovali byt milionari. Neboj, sme v tom spolu. Drzim nam obom palce.