Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moireal

Príspevok v téme: Moireal
Silvinka 40

Ahoj Moireal, ako si pokrocila v liecbe candidy? Myslela som na teba, lebo sme si tu raz pisali, tiez bojujes s kandidou uz roky... Ja som uz uplne zufala, je to vobec mozne aby sa to nedalo nijako vyliecit??! Ja mam obrovske tazkosti, dokonca som bola aj v nemocnici, chodila som k privatnej doktorke lebo normalni dr mi nevedeli pomoct...no ta privatna mi sice kandidu zistila, ale aj tak mi vsetky jej lieky a diety nepomohli...nehovoriac o tom kolko to stalo penazi, casu, odriekania, hladu....mam ledva patdesiat kilo, stolicu raz tyzdenne. Ked drzim dietu, tak sa da, ale staci aby som si dala jeden chlebik a v momente problemy naspat... Jazyk mam mimochodom uplne hnusne biely, fuj! Uzivala som vsetky mozne lieky a sucasne aj doplnky ako kokosak, citricidal, oreganovy olej, koloidne striebro, cesnak ...je to ozaj na nervy, cele dni sa sustredit len na to, co kedy uzit, pritom cely cas v podstate hladovat a potom ked uz clovek odpadava od vycerpania a deficitu cukru, tak zhresi a da si aspon banan alebo kusok chlebika a v tom momente je vsetko zase tam kde predtym...ja uz nemam sil bojovat, niekedy si tak myslim ze to ukoncim, lebo boj s candidou sa vyhrat neda. Nechapem, preco mi nikto nedokaze pomoct, ani albertova mi nepomohla. Inak boli na jej stranke aj nejake negativne ohlasy ale uz tam nie su, aka zahada! A ani tam nikdy nikto nespomenul konkretne, ako pomohla, vsetko len take univerzalne nic nehovoriace chvaly...

Silvinka40

Ahoj Moireal :)
Citam tvoje prispevky v roznych temach, pises rozvazne. Mrzi ma, ze sa tiez stale tocisv tom bludnom kruhu a nenajdes cestu von... Ja som tiez este neobjavila liek, ktory by mi konecne pomohol, akurat som sa prestala trapit dietami. To ma velmi vycerpavalo. Idem este skusit tie mms kvapky, len zistujem ako sa to uziva lebo nikde to vlastne nie je oficialne uvedene.
Moireal netyraj svoje telo zbytocne hladom , vidis ze to aj tak nepomaha...
Vsetko dobre!

Moireal

Ahoj Silvinka. Ach jaj. Mna co sa tyka, liecba u dr. Albertovej mi asi zlepsila travenie no asi to mal byt dlhsi boj, holt peniaze. Teraz ako to neuzivam, zhorsilo sa mi travenie a to dost vyrazne a uz zacinam sa opat vracat aj ja k teorii parazitov, takze cakam na vyplatu a hned to pojde na antiparaziticku kuru. Medzitym x vysetreni. Seriozne, clovek ma uz pocit, ze mu je fakt zo vsetkeho zle.
Citala som o desensitizacii alebo inych terapiach urcenych na alergie vsetkeho druhu, aj potravin. Tiez mi totiz nepride ako riesenie drzat dietu cely zivot. Ja som ju drzala cely rok prisne, potom som zhresila obcas nejakymi drobnostami ako dextrozou z kukurice, nejakym aloe vera a tak. Drzat tu dietu cely zivot je pre mna takisto ako s tou protikvasinkovou, skratka neda sa to. A uz vobec nie na 100 percent. Clovek s labilnou psychikou sa moze aj pototo, lebo vsak vsetci do istej miery zajedame emocie. Nieje to riesenie, ale ani nejest veci preto, ze imunita nam zblbla, mi nepride ako to spravne riesenie.
Citam okolo toho tolko, ze mam hlavu ako balon a uz si to aj sama zakazujem. Pride mi to ako nocna mora, ako jedna z najhorsich veci pre cloveka, ked nemoze dokopy nic jest a nici mu to komplet cely zivot. A to nehovorim o vsetkych zdravotnych aspektoch intolerancii. Ale nevzdavajme sa. Hlavne preto, ze nas je tolko. :(

Silvinka40

Ahojte :)
Dakujem! Neprispievam ale citam, ano stale este zbieram informacie lebo sa mi stav zatial vobec nezlepsil. SadP tu pisal ze pokym sa nezbavime parazitov, nezbavime sa ani candidy a vsetkych chorob. Takze idem teraz touto cestou. Je to tazke, lebo v tomto pripade pracuju lekari proti nam, takze je to trnista cesta. Ale aspon uz viem, proti comu bojovat. Vsetko dobre!
Ozaj, dr.albertova tiez o parazitoch nerozprava...ci?

Moireal

Tak v takom pripade skoda, ze ja som si uz tu liecbu financne nemohla dalej dovolit. Tiez by mi to vyslo na dva roky ak nie aj viac ale skratka som nemala peniaze na liecbu na kazdeho polroka dopredu ked su este aj ine vydavky, ja mam tolko problemov, ze az. Nici ma ked vidim, ze ini najdu svoje vyliecenie, no mne to nieje dopriate. Tak snad aspon Silvinke sa podari, aj ked sem uz nejak neprispieva.

Hannahh

Silvinka40 pred niekolkymi rokmi som sa liečila u pani Albertovej musim povedat že s uspechom. Ale musim povedat aj to, že to trvalo dva roky. Nemala som candidu ale niečo podobné tiež gynekologické a močové. Teraz som si prečítala to čo si napísala na úvod ked si túto tému založila. Následkom toho som hladala na stránke pani Albertovej nejaké príspevky ale nič také tam oni nemajú. Myslím tým na tej stránke alternamedica. Tam ani nič také nebolo teda žiadne recenzie. Je to len informačná stránka o tej ich liečbe a metódach.
No a moj názor na základe mojich skúseností je taký že každý človek čo má chronickú chorobu musí byť hlavne trpezlivý. Takéto veci sa nedajú len tak hned vyliečiť. Ja žijem na druhom konci sveta už jedenasť rokov. Mám prístup k drahým lekárom a najlepšej medicinskej staroslivosti. A pomohla mi s mojim problémom až pani Albertova. Nedám na jej metódu dopustiť aj preto, lebo pomohla aj mojej sestre. Cez tie dva roky som si s nou stále písala cez internet čo pre pacienta ozaj malokdo urobí. Tu napríklad kde žijem sa platí úplne za všetko za každé lekárove slovo na tvoju adresu. Ale to neni problém lebo človek rád zaplati. Len čo z toho keď z toho neni žiadna pomoc. Keby pani Albertova mala ambulanciu tu kde žijem tak by o nej vedel celý svet. A bola by to velmi, velmi bohata žena. Je skromná a ochotna. A velmi múdra. Naozaj vela toho vie a velké množstvo informacii som sa od nej dozvedela ktoré mi budú na prospech po celý život. To sa ani nedá zaplatiť také služby.

Moireal

Ahoj Silvinka, tak sa opat hlasim.
Zial fakt ti neviem poradit, tiez skusam vsetko metodou pokus a omyl. Mozno tvoj problem vobec nieje candida, ja totiz verim, ze candida je len dosledok. Tu na fore pisal jeden, ze candida je z premnozenych prvokov, teda parazitov. Ocistu si mozes dat, urcite ti to neublizi. No zacni seriozne rozmyslat nad podporou pecene. Skus mozno tu zdravapecen.sk, alebo si skratka zozen nieco na pecen, lebo ta dostava riadne na frak. A oblicky tiez.Ak zvladas mliecne vyrobky, skus colostrum. Niekde som citala, ze vdaka nemu ludom zmizli iste potravinove alergie. Obsahuje aj glutamin, ten vie dat doporiadku aj presakujuce crevo, mozno mas nieco s crevom, ja nad tym glutaminom uvazujem. Nieje to drahe a ublizit by to nemalo, pokial nieje alergia na glutaman, na ktory sa premiena.
Existuju aj domace ocisty criev, obliciek. Jednu mi poslala dokonca doktorka Albertova. Ocista s ricinovym olejom. Pochadza z knihy Edgara Caycea.

Enterosgel som brala len raz pred rokom, vsimla som si lahsie travenie, nulove nafukovanie a lepsie vstrebavanie vitaminov a doplnkov. Iste, moze sposobit aj nejaky neziaduci ucinok, ale to ma dnes skoro vsetko. Dolezite je si to nepripustat. Existuju aj ine ocisty criev. Pomocou rastlinneho aktivovaneho uhlia a to zapit vela vodou alebo tri dni jest iba jablka spolu s olivovym olejom. Ale asi by som ti poradila stavit na nieco jednoduche a drzat sa len toho. Pokial nemas alergiu na lepok, spaldu mozes, ak nie, tak sa sustred na prirodzene bezlepkove obilniny. Ak mas aj nieco s crevom, ten lepok ho moze drazdit.

Zo zaujimavosti som citala clanok jednej doktorky o terpentine, ktory sa v istych presnych davkach pouziva proti candide, ale treba okolo toho dodrziavat dietu a cistit crevo, aby vsetko slo von. Na creva je dobre aj magnezium vo forme oleja. V presnych davkach moze byt vsetko liekom si myslim, ale treba to dodrziavat presne a byt v tom dosledny. A prestan sa tyrat tou dietou. Tato doktora, ktora odporuca ten terpentin, radi skor vitariansku alebo vegansku stravu. Jedz hlavne to, vdaka comu chodis poriadne na wc.
A bud dobra k sebe a k svojmu telu, nestresuj ho extremami, vsetko postupne a pomaly. :)

silvinka 40

...este sa ta chcem spytat na ten enterosgel. ty mas s nim dobre skusenosti? na pribalovom letaku je pisane, ze moze sposobit ochabnutie criev.. hm.

silvinka 40

Ahoj Moireal, ako sa ti dari?
Ja mam za sebou dalsi neuspesny pokus, vydrzala som tentokrat desat dni a zase som spat, na zaciatku. Od zajtra idem vyskusat znovu, ale uz som sa rozhodla vopred, ze striktnu dietu nie, to jednoducho nezvladam. Budem jest aspon razne a spaldove cestoviny a razny chlieb bez drozdia. Tak to snad vydrzim. Lebo co z toho, ked trpim a hladujem a ked skoncim, tak sa kandida vrati naspat?
Stale ale dufam, ze sa niekde dozviem o nejakom zazracnom lieku, ktory by ma tej kandidy konecne zbavil a to bez tejto nezmyselnej diety, ktora ma len este viac oslabuje...
Vsetko dobre!

Moireal

Som u Albertovej a jedna pani mi robila srt, do toho beriem peruanske byliny na mocove cesty, golden yaccu, chlorelu, formulu SF722, caj z olivovych listov, praslicku, zazvor. Predtym som mala moringu, ktora mi tentokrat v podobe kapsul dako nepomohla.

S tou dietou je to tak ako som vravela, dodrzujes prisno, potom sa vrati a je to este horsie. Mne to tak pride, ze musis skor telo zvykat na cukor, ktory beztak potrebuje. Ketoza nieje rozhodne pre kazdeho ,pre niekoho je to ok, ale ak mas trebars oslabene oblicky a pecen, co ja mam teda dost, tak ti to moze ublizit. Treba vlakninu v podobe ovocia a zeleniny. A makrobiotici co odporucaju obilnove celozrnne kase a tepelne upravenu zeleninu, tiez niesu pre mna lebo oni odporucaju tie zdrave fermentovane potraviny, ktore ja vlastne jest nemozem, kedze neznesiem kvasnice.
Vraj vela ovocnej fruktozy stukovatie pecen ale mne to pride zvlastne vynechavat uplne ovocie,skratka s tym nesuznim a to nie preto, ze mam rada sladke.

Co sa tyka parazitov, mozes to vyskusat, ze si kupis nejaku kuru od huldy clark alebo aspon nieco na crevne parazity, kedze tie naozaj preukazatelne existuju. Ostatne, ktore sa vraj dostanu do oci, do mozgu, do krvnych vlasocnic su diskutabilne. Ja si myslim, ze ta kyslikova terapia spolu s cistenim krvi by mohla pomoct. A nieco na ocistu criev. A ten kremik v praslickovom caji.

Co vsetko alternativne si vlastne skusala?
Aj tebe vsetko dobre a nevzdavaj sa, jasne,ze mas pravo si obcas poplakat,ved aj mne uz z toho vsetkeho preskakuje. Ja mam este aj dake ine problemy, ktore tu nechcem rozmazavat, ale vzdy pokracujem opat, lebo vlastne nemam na vyber. Je to tazke ale skus preniest pozornost na nieco ine, pokial niesi priputana na lozku kvoli problemom.