Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
jahoda5389

Už som zúfalá....asi pol roka mám depresie, nikam nechodím,za chvíľu mám v škole skúšky, ale mne sa nedá učiť, nemám priateľa čo by ma podporil ani žiadne záujmy ...stále som zavretá doma a som na internete alebo spím...prosím poraďte mi čo s tým mám robiť...už aj na tvári mi vidno že som nešťastná, veľa ľudí si to všimlo a hovoria mi že som zostarla

Viki-61

A k dodatku si prečítaj knihu od Jorge Bucay : Porozprávam ti...
Príbeh ľudského sebapoznávania

******* verím ti *******

Viki-61

Nevrav to ! (Nepíš)
Ak si to budeš uznávať a prijímať situáciu takú aká je, tak s tým nikdy v živote neskončíš. Proste sa postav, daj ruky k bokom a povedz: Dnes je výnimočný deň, pretože sa snažím zmeniť, pretože ak sa nepokusím, logicky nič nedokážem. Na svoje rečičky kašli. Povedz si, že to dokážeš, ale nie tak iba: Dokážem to. Musíš to poukázať svojej duši, svojmu telu a pôjde to ! Ver mi :-) Polož si otázku: Načo som? Potrebuje ma niekto? Odpoveď: Nie nepotrebuje, pretože ty musíš cieľ hľadať za tajomstvom aj keď sa položiš na nohy. Postav sa a povedz surovo: JA TO DOKÁŽEM DO RITI ! JA to dokážem :-) Udaj si cieľ. Začni napríklad, že pôjdeš spať o 20:00 a vstaneš o 6:00 a ak to dokážeš, budeš vedieť, že si krôčikom bližšie a i to tak bude. Neboj sa budúcnosti nič sa ti stať nemôže. Začni behať, cvičiť, zajdi si na festival a najdi ľudi ktory ti v tom pomôžu :-) I taký stale sú a musím povedať takto do tvojho vnútra : Možno si nebudeš veriť, a ani nikto iný. Ani ja som si neverila. Ale našiel sa človek ktorý mi veril a ja ti teraz tu píšem, že JA TI VERÍM ! :-)

depresor

Urcite si nezostarla :D...ja som napr uz vyse 3 rokov stale doma s momentalnou diagnozov tazka depresia a az pred 2 tyzdnami ked som zmenil Psychyatra sa dozvedam ze mam pravdepodobne nejaky druh Schyzofrenie z ktorej mam depresie.Nove lieky berem 2 tyzde a konecne po rokoch citim ulavu zlepsenie.Dufam ze chodis k psychiatrovi nehovorim ze to je Zazrak ale lepsie ako sedet a vobec nic nerobit uz len to ze sa musis dotrepat k tomu psychyatrovi je dobre.Ja mam problem ist aj nadvor alebo na balkon si zapalit ale tak uz sa to trochu zlepsuje.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

pytu

Ja uz mam niekolko rokov depresie. Nedopadni ako ja a zacni to riesit. Skus zajst za psychologom. Pripadne skus sama porozpravat co je pricinou tvojich depresii. Je dost mozne ze je to sposobene niecim co v sebe potlacas. Ak nie tak to moze byt chemicka nerovnovaha v mozgu, ale s tym by ti vedel pomoct odbornik. Drzim palce.

jakubbb

chod medzi ludi, zo zaciatku to bude tazke, ale treba to prekonat, ak je to az take hrozne navstiv odbornika, tiez som maval depky jedine co mi ako tak docasne pomohlo boli kamarati a alkohol, potom aj ten stereotyp bude lahsi, ked sa odreagujes, alebo nejaky kurz, kruzky...