Trápi ma môj krátky menš.cyklus. Posledného polroka som pila na predĺženie cyklu Alchemilkový čaj,ktorý mi cyklus krásne predĺžil (28-35dni)..No tento mesiac mám už ale 2. menštruáciu. Zdá sa,že alchemilka už prestáva účinkovať. Za posledný mesiac som ale schudla 4 kila. Môže mať úbytok váhy za následok skrátenie cyklu?
Bola som aj u gynekológa,ešte pred pitím alchemilky,lenže ten mi chcel predpísať HAK,čo som odmietla . Neviete mi aj zároveň poradiť nejaké prírodne liečivá,bylinky,ktoré Vám pomohli cyklus predĺžiť? Ďakujem :-)
Krátky menštruačný cyklus (20-dňový)
asi len to ze ti to pride ako keby si stale mala menzes
inak blab otazka ale o je zle na kratkom cykle?
Mozes aj objednať
Ja som ich kupovala bez
B_B ,
nepijem alchemilku kazdy den, zacnem 15.dnom cyklu, a uz na 18.,19. den pride menstruacia :( . Kedysi som ju pila od toho 15.dna az do 25.dna a potom prisla o niekolko dni menstruacia. Teraz to uz nezabera.
Joleen
pozeram,ze tie kvapky su na lekarsky predpis,vsak?
Kúpte si v lekarni kvaoky Mastodynon to vam da MS do poroadku. Sama som ju uzivala a spm belmi spokojna
Ahoj,
ja som dopadla presne takto isto. Potom mi jeden gynekológ povedal, že Alchemilka sa bez prestávky nemôže užívať a mala by sa piť len 2 týždne pred menštruáciou.