Dobry den.tu sa toho prediskutuje vela a urcite cita a chodi sem aj muzske pokolenie.a otazka je urcena prave im...na zaciatku mojho vztahu bolo vsetko.bosky.krasne sms.milovanie rozpravanie...no a k veci.moj partner mi po asi 2.-3 mesiacoch oznamil.ze boskavat ho nemam lebo on to nema rad.podotikam.ze hygiena je ok.a neslinim sa :-) ano dovoli aj da mi bosk ale len taky ako brat a sestra :-) o milovani ani nehovorim.ak nie som iniciator tak nie je a ak on nechce co sa mi odmietnutia ujde viac nez dost.nevie to ani povedat...priklad ja sa v pritulim k nemu a uz pocujem.ze eee.to znamena daj pokoj asi tak.kladiem si otazku.ma ma ten muz rad alebo len obcas potrebuje telo na se. A zensku ktora sa postara o jeho domacnost a syna.ked je on na tyzdnovke...Dakujem za real.nazor
Bozky
Tiež som sem vošla v presvedčení, že tu niekto rieši, aké zdravé je chodiť naboso...
Ináč správanie tvojho partnera vo vašom veku nie je normálne. Buď to vyrieši sexuológ alebo iný partner.
tak niektorych chlapov treba tahat vo vsetkom :-)
@ Nepovedala by som, že sa tu zišli "sami znalci pravopisu". Toto o pravopise nie je, nakoľko sa jedná o dve rôzne slová, s rôznym významom. A toto si všimla OVEČKA, čo je chvályhodné!!! Asi sa v ňom začali prebúdzať slovenské korene...
@ Amapola, vtiahol ma sem názov Tvojej témy. Napadlo ma (nevolala som políciu!), kto už len v tomto čase a pri takomto počasí chodí bosý? Bola to púha zvedavosť. Tak sa drž, nedaj sa a nestrácaj humor. : ) Nakoľko som žena, tak padám...
...no.fajn...gramatiku uz ovladame :-) Dik.alebo radsej Dakujem :-) vsetkym co sa zapojili .Pekny den a vela boszkov :-)
Ovečka Ťa správne upozornil, že to, čo chceš Ty od partnera sú :
bozky! A dôležité to je!!! Slovenčina totiž pozná aj výraz bosky, čo znamená naboso chodiť, tancovať...
Ovecke :-) Dakujem aj za vyklad z gramatiky...viem to.len nejak som to pri pisani toho co ma trapi neriesila.ale.tesi ma.ze sa nasla len jedna chyba :-) na druhej strane aj keby si upozornil a na milion moment.kedze neriesim gramatiku mi je to nejak ukradnute :-) a mam 40 r. Meni to nieco? Pekny zvysok dna
kolko mate rokov??? inak to vyzera skor na to druhe..
btw bosky sa pise so Z niezeby to bolo dolezite kvoli gramatike ale Bosky je u mna nejaky parovy product (topanky lzye atd) znacky BOS....
Daj mu toto prečítať ;) Ja som nikdy nechápal takýchto chlapov. Skorej mám takú priateľku, ale u báb sa to dá pochopiť, že nie vždy je chuť :)