Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bozky

Príspevok v téme: Bozky
Amapola

Dobry den.tu sa toho prediskutuje vela a urcite cita a chodi sem aj muzske pokolenie.a otazka je urcena prave im...na zaciatku mojho vztahu bolo vsetko.bosky.krasne sms.milovanie rozpravanie...no a k veci.moj partner mi po asi 2.-3 mesiacoch oznamil.ze boskavat ho nemam lebo on to nema rad.podotikam.ze hygiena je ok.a neslinim sa :-) ano dovoli aj da mi bosk ale len taky ako brat a sestra :-) o milovani ani nehovorim.ak nie som iniciator tak nie je a ak on nechce co sa mi odmietnutia ujde viac nez dost.nevie to ani povedat...priklad ja sa v pritulim k nemu a uz pocujem.ze eee.to znamena daj pokoj asi tak.kladiem si otazku.ma ma ten muz rad alebo len obcas potrebuje telo na se. A zensku ktora sa postara o jeho domacnost a syna.ked je on na tyzdnovke...Dakujem za real.nazor

Biela.Kobra

Tiež som sem vošla v presvedčení, že tu niekto rieši, aké zdravé je chodiť naboso...

Ináč správanie tvojho partnera vo vašom veku nie je normálne. Buď to vyrieši sexuológ alebo iný partner.

Kýčera

@ Nepovedala by som, že sa tu zišli "sami znalci pravopisu". Toto o pravopise nie je, nakoľko sa jedná o dve rôzne slová, s rôznym významom. A toto si všimla OVEČKA, čo je chvályhodné!!! Asi sa v ňom začali prebúdzať slovenské korene...

@ Amapola, vtiahol ma sem názov Tvojej témy. Napadlo ma (nevolala som políciu!), kto už len v tomto čase a pri takomto počasí chodí bosý? Bola to púha zvedavosť. Tak sa drž, nedaj sa a nestrácaj humor. : ) Nakoľko som žena, tak padám...

Amapola

...no.fajn...gramatiku uz ovladame :-) Dik.alebo radsej Dakujem :-) vsetkym co sa zapojili .Pekny den a vela boszkov :-)

Kýčera

Ovečka Ťa správne upozornil, že to, čo chceš Ty od partnera sú :
bozky! A dôležité to je!!! Slovenčina totiž pozná aj výraz bosky, čo znamená naboso chodiť, tancovať...

Amapola

Ovecke :-) Dakujem aj za vyklad z gramatiky...viem to.len nejak som to pri pisani toho co ma trapi neriesila.ale.tesi ma.ze sa nasla len jedna chyba :-) na druhej strane aj keby si upozornil a na milion moment.kedze neriesim gramatiku mi je to nejak ukradnute :-) a mam 40 r. Meni to nieco? Pekny zvysok dna

0vecka

kolko mate rokov??? inak to vyzera skor na to druhe..

btw bosky sa pise so Z niezeby to bolo dolezite kvoli gramatike ale Bosky je u mna nejaky parovy product (topanky lzye atd) znacky BOS....

Radca12

Daj mu toto prečítať ;) Ja som nikdy nechápal takýchto chlapov. Skorej mám takú priateľku, ale u báb sa to dá pochopiť, že nie vždy je chuť :)