Nenávidím sa

Príspevok v téme: Nenávidím sa
ahsfan

nenávidím sa a mám pocit že ma nenávidia aj všetci ostatní. podľa okolia som pekná ale nepáčim sa mi. okrem toho si prídem neskutočne tlstá pritom pravidelne športujem. som smutná, stále plačem a neviem čo mám robiť. mám chorú hlavu? pomohol by mi psychológ? včera som si išla po večeru a tatino ma odohnal od chladničky že on doma nechce vyžraté prasa. každý kto mi povie źe som pekná mi to povie s nezáujmom a nenávisťou v hlase. neviem jesť pre ľuďmi a už naozaj neviem čo mám robiť...mám 14.

Amadea

pýtala si sa ešte, či by ti pomohol psychológ- to je na tebe :) Ak máš 14,tak môžeš zájsť do Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, ktoré je v každom okresnom meste alebo ak máte na škole školskú psychologičku, tak pokojne ísť pokecať s ňou :)

prípadne, keby chceš anonymne, tak existujú linky pomoci- bezplatná linka detskej istoty 116111, ktorá funguje nonstop, online internetové poradenstvo prostredníctvom chatu ipcko.upside.sk od 7 do polnoci každý deň- bezplatne a anonymne, alebo aj rôzne mailové poradenstva, teraz nedávno vznikol projekt Ligy za duševné zdravie a Modrého koníka a tu na stránke sú kontakty na psychológov z kliník, ktorí sa ti môžu tiež venovať takto na diaľku :) www.modrykonik.sk

Amadea

Ahoj ahsfan, to, čo píšeš mi vyznieva kruto, kruto voči tebe. Zrejme sa ťa reakcia otca veľmi dotkla, mňa by sa tiež....keď si predstavím svoj život v 14 tiež bol náročný, prichádza veľa zmien a akákoľvek kritika sa ťažko prijímala a najmä,ak bola nepotrebná.
Koho vo svojom okolí máš na zdieľanie takýchto osobných vecí, čo sa i v živote práve dejú?