Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikdy sa s tym nedokazem zmierit

Príspevok v téme: Nikdy sa s tym nedokazem zmierit
Nepoucitelna

Ahojte.
Ja som obycajna chudera. Opustil ma manzel po 15 rokoch spoluzitia. Dovod, nepoznam. Nikdy mi nic nepovedal, nechcel nic riesit. Bol mojou prvou laskou, ja jeho. Teda myslim si. Ma a zije s novou zenou. Mna to velmi, velmi trapi. Najhorsie je, ze deti vodi stale za nou. A oni idu. Ja to beriem ako zradu. Nikdy sa s tym nezmierim. Milovala som ho, ako nikoho a este stale milujmem. On by sa chcel stretavat akoze nic. Budme priatelia, najlepsie aj s ieho novou poriatelkou. Akoze nic, vseko v pohode. Ja to nedokazem. Bol a zostane moja prva a jedina laska. Ako mu to vysvetlit, ze ma to strasne boli? Nikdy na neho nemozem a hlavne asi ani nemozem zabudnut. Minulost bola velmi pestra, nie vzdy zla. Je to laska mojho zivota. Ako mu povedat, ze mi to je vsetko strasne luto a srasne mi chyba?

Biela.Kobra

Ovečka, práveže tu bola bohatá debata, ktorá sa trochu zvrtla, takže prinajmenšom jedna zo strán zrejme požiadala admina o vymazanie komentov. Teraz sú tu už len komenty k veci ;-)

Nepoucitelna

Uvedomila som si, ze v tomto stadiu je zbytocne mu rozpravat, ako mi velmi chyba a podobne veci. Je v stave zamilovanosti a ine ho nezujima. Mozno casom alebo mozno nikdy. Ja sa nechcem zaseknut na mieste, ale neviem sa ani pohnut dopredu. Dakujem vam.

Biela.Kobra

No tak ho lubi, zrutil sa jej svet a to sa za par dni ani tyzdnov neda prehryznut.
nepoucitelna, chapem, ze je to tazke, ale co sa stalo uz sa neodstane. Asi dufas, ze ho nieco raz primaje, aby sa vratil, aby to bolo take ako predtym. Nerozumies, preco to spravil. Zrejme boli take naznaky, ktore si vo svojej laske nevnimala, zrejme ti daval najavo, ze nieco robite zle, ze nie je spokojny, ale teraz je uz neskoro hladat chybu ci vinnika.
Musis pomaly hladat sposob, ako ist zivotom dalej aj bez tvojho muza. On sa nevrati. Neupieraj sa do minulosti, musis si hladat novu cestu. Nejde to hned, ale pomaly znova najdes vieru v ludi, v muzov, nezabudnes, ale aspon sa zmieris. Tvojmu muzovi zivot ponukol nove moznosti, ale ty mas take iste. Pozbieraj sa a casom mozno venujes svoju lasku inemu muzovi, ktory o nu bude stat. Inac dopadnes ako moja sesternica, ktora prisla o najlepsie roky svojho zivota dufajuc, ze muz necha frajerku a vrati sa k nej a k detom. Bola to krasna zena plna zivota, dnes je to zatrpknuta stara usomrana zenska,ktora len lamentuje a nema ziadnych priatelov, este aj deti ju opustili. To ti za to nestoji. Hore hlavu,ty mas svoju cenu, mas slobodu a zivot pred sebou.

Mesacny princ, co keby si sa raz snazil trochu krotit, aby si kazdu temu nezvratil na riesenie tvojich vlastnych problemov.

blueberryNNN

Nepoucitelna, ked sama pises, ze sa s tym nikdy nezmieris, nuz tak tvoja volba, tu ziadna rada nepomoze. Sama si sa rozhodla. Zivot je iba o tom, ako sa ty sama rozhodnes. Takze prave si sa rozhodla, ze si znicis zivot kvoli niekomu, kto uz si na teba ani nespomenie. Nikdy nepochopim, preco toto ludia robia. Pritom vsetko moze byt uplne inak, je to tak jednoduche.

Mesačný princ

Mňa takto opustila manželka a odvtedy som s ňou neprehovoril. Som rád, že ju nevidím a nepočujem.

A to som ju veľmi miloval. No ak si ona nevážila to, že sme spolu a odišla tak ma viac nezaujíma a mám na háku :)

Amadea

Ahoj Nepoučiteľná, z toho, ako rada ho máš si viem trocha predstaviť tvoju bolesť, keď si ho takto náhle a bez vysvetlenia stratila. Neviem o vašom vzťahu nič, no predpokladám, že sa cítiš ponížene po tom, čo sa stalo a ako sa to ďalej vyvíja....
ako si sa s ním už skúšala zhovárať doteraz? ako si mu to skúšala povedať, čo ti týmto spôsobuje?