Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlak v konecniku

Príspevok v téme: Tlak v konecniku
Juraj h.

Dobrý deň..pred dvoma týždňami sa mi vyskytla hrčka na konečníku tak som zašiel k doktorovy, ktorý ma poslal k chyrurgovy, ktorý mi to vytlačil..hrčka sa krásne vyliečila no tlak v konečníku ma trápi odvtedy denne..Keď že som si z počiatku myslel že to bude hemeroid, nechodil som pravidelne na záchod..teraz mám nutkanie ísť na záchod skoro stále keď že ten tlak tam stale je..musím podotknúť, že už pár rokov mávam ráno hnačku, presnejšie asi zo siedmych dní šesť krát..niekedy ráno aj dva aj tri krát kým nejdem do roboty..dosť mi škvŕka ráno v bruchu keď sa najem ale žiadne bolesti ani vracanie nemávam...hnačka je svetlejšia akoby vláknitá a bez krvy..poprosím Vás o radu, ako sa toho tlaku zbaviť, dosť mi vadí a nemôžem ísť ani do roboty, lebo mám sedavé zamestnanie..ďakujem

Juraj h

Tak nakoniec som bol nuteny ist na rektoskopiu..doktor zistil ze mam malu fisurku v konecniku a z toho mam tlaky..asi je zbytocne hovorit co na to zabera..je toho plny internet cao

Juraj.h

Tu hnacku sa mi podarilo trosku eliminovat vyvazenou stravou a nejedenim pred spanim no tlak v konecniku mi ostal aj ked nemam ho stale, ale vzdy ked si chcem viac oddychnut..ked sa niekam vyberiem na prechadzku, tlak sa zmierni dokonca zmizne az dokym nepridem do postele a po pol hodke to tam zase citim..zajtra idem na preventivku ku mojmu obvodnemu lekarovy, dufam ze to nejako vyriesime a dufam ze nebude treba robit kolonoskopiu..

Juraj h

Ano vzdy iba rano a niekedy 2x...dnes citim ze mam zdute brucho akoby som nemohol zo seba plyny dostať..nepomohlo by nejake prehanadlo na tu detoxikaciu?

syndiluca

hnacka je pritomna len raz rano? ak ano tak to nemusi byt nic infekcne ale ak je pritomna viackrat, moze ist o infekciu.

ale pritomnost 6 krat do tyzdna je dost casta. podla mna by ti mala obvodna lekarka dat vymenny listok ku gastroenterologovi. nech sa to radsej skontroluje.