Pribrat zo sunaru?

Príspevok v téme: Pribrat zo sunaru?
needhelp1

Ahoj. Mám 21 rokov 178cm a len 68kg. Netrpím nechuťou do jedla, len môj život je dosť ulietaný. Prídem o 16:00 zo školy, mama často nie je doma a tak si spravím len niečo na rýchlo jesť, v škole si tiež kúpim maximálne jednu bagetu. Rozhodol som sa preto lepšie stravovať, no nepribral som za mesiac ani kilo, dosť ma to frustrovalo a tak som zase začal jedlo zanedbávať. Strašne by som chcel pribrať, no nedarí sa mi, prebral som to s mamou a tá mi kúpila sunar :) Myslíte si že sa z toho dá pribrať ?

Defcon

Gima, z plnotucnej horcice este nepribral nik na svete. Kolko jej potrebujes skonzumovat na viditelne pribratie ? Pizza je tiez pomerne dietna, aj ked sa to nezda.
Hlavne ,ze do tvojho zoznamu sa nedostalo pecivo a sladkosti. -)))))

Lalakeya

Ahojte chcela som pribrať a chcela som sa opýtať že keď som pribrala zo sunaru a už ho nebudem používať či zase neschudnem prosím odpíšte veľmi ma to zaujíma

Gima

Pribera sa z plnotučnej horčiče, plnotučnčej smotany, plnotučného mlieke, mesa, zemiakov, šumky,pizze a alkoholu.

Jaja15

Tak teoreticky sa dá pribrať aj zo Sunaru.....Do detských sušených mliek sa dávajú aj zložky na pribratie....záleží od množstva ktoré denne vypiješ....Rovnako dobre ako zo Sunaru môžeš pribrať aj keď si denne budeš robiť sladené kakao aspom 2x po 3dcl....také tie základné veci zrejme poznáš: príjem energie musí byť väčší ako výdaj, takže kľudne jedávaj viac kalorické jedlá, strava aspom 5-6x denne +ráno a pred spaním vypi po 3dcl Sunaru , sladeného kakaa alebo krupice...Na pribratie sú aj Nutridrinky ale znovu je to niečo podobné ako ten Sunar, sú v nich základné vitamíny a nejaké tie zložky na pribratie...Nám Nutridrinky nepomohli vôbec, tiež sme skúšali nie priamo detské mlieka ale detské kaše....rovnako ako chudnutie to chce čas, nečakaj že priberieš za jeden mesiac, u nás to trvalo skoro pol roka...

lolinka

Ale veď máš úplne ideálnu hmotnosť, načo chceš priberať? Ak už chceš pribrať, tak nepriberaj tuk, ale svaly, začni chodiť do posilky.

aknud

Ahoj, tak to som neskúšala, pribrať zo sunaru. Ak chceš, mám v blízkosti jednu osobu, ktorá mi reálne pomohla pribrať 15 kíl. U mňa to bolo ešte o to horšie, že som pravdepodobne trpela mentálnou anorexiou.
Napíš mi na: dana.kolenicova@gmail.com