ahojte, mam 22 rokov a s priatelom sme uz viac ako dva roky spolu, bol to moj prvy, s kym som prisla o panenstvo. velmi si rozumieme. no problem je v tom, ze nedokazem pri nom vyvrcholit.. stale to predstieram. neviem preco to robim. velmi ma to trapi.. ked som to doma skusala sama islo to, ale s nim nejako nie, akoby som potrebovala aby sa mi dlhsie "venoval". on ma dost vydrz, skusame rozne polohy a aj rukou sem tam, niekedy mam pocit ze uz uz to bude ale to mam pocit akoby som sa isla pocikat, take zvlastne drazdenie zvnutra... trapi ma ze mu klamem, ale na druhej strane ma vie uspokojit psychicky aspon, kazdy pohlavny styk s nim, a nemam potom pocit ze sme nic nerobili. proste som potom stastna a spokojna.
dnes som si googlila, a nasla som nejaky lubrikant zensky co viac stimuluje klitoris, myslite ze by to pomohlo ? alebo nejake rady ? mam sa opit alebo skusit nieco na povzbudenie sexualne ? dakujem
Stale predstieram orgazmy
preco ho predstieras ved sa s nim porozpravaj a povedz mu co ma robit aby si bola spokojna.
Niekedy ženy nechápem :D Chceš byť uspokojená, ale 2 roky predstieraš orgazmus, to je trochu ironické. Neviem prečo si ženy myslia, že muži sú jasnovidci. Veď sa s ním normálne porozprávaj. Treba mu povedz, že to nie je ním ale tebou a hlavne mu nehovor, že to trvá 2 roky, lebo to by si ho asi zabila :D Povedz mu že poslednú dobu máš problém sa spraviť a uvidíš, že aj on sám začne veci robiť inak. Veď chlapovi nevadí keď mu povieš čo máš najradšej, práve naopak
Ja som s priateľom 6 rokov a orgazmus dosiahnem len stimuláciou klitorisu. Vztah nam klape a ani jeden z nas nema problem s uvolnenim a priatel ma penis dost velky a napriek tomu som vaginalny orgazmus este nemala. Vraj je to ajtak len klitorialny....skus mu to vysvetlit a povedz mu ze ti lepsie robi ked sa pri sexe drazdis sama aby si to nemusela len predstierat.
Mne to pripadá, že všetko funguje, ale nevieš sa pri ňom dostatočne uvoľniť. S alkoholom by som to neskúšala, lebo to je ošemetná vec, ktorá môže zle skončiť. Nemyslím, že by si mu mala povedať, že od začiatku si iba predstierala - verím, že takéto priznanie by väčšinu chlapov zranilo, ani by nemuseli byť extra citliví. Ale určite by som prestala s predstieraním orgazmov. Najbližšie by som na tvojom mieste skúsila naaranžovať všetko tak, ako máš rada. Domácku pohodu, bez stresu, dobré jedlo, možno trošičku vínka, hudbu... Vravíš, že sama sa vieš uspokojiť, takže odteraz to skús bez predstieraného orgazmu, a keď sa priateľ bude zaujímať, v čom je problém, požiadaj ho, že čo keby ti to urobil - povedz, čo sa ti páči najviac. Môžeš povedať, že sa dnes cítiš čudne a pomalšie reaguješ, takže by si chcela toto a toto. Maj pritom zavreté oči a sústreď sa len na seba. Nemusíš sa nikam ponáhľať, podľa toho, čo vravíš, je tvoj priateľ ústretový, a máte pred sebou kopu času, aby si spoznávala svoje telo a naučila sa naň sústrediť.
Áno, existujú také lubrikanty, ale skús to najprv radšej prirodzeným spôsobom - alebo sa prizdob trebárs obyčajnou šľahačkou, a ponúkni mu :) Sama vravíš, že milovanie sa s priateľom ti robí dobre už len preto, lebo je to milovanie, a tak to má byť. Takže skús trochu viac experimentovať, hrajte sa trochu, prípadne buď aj ty trochu aktívnejšia a začni sama to, čo by mal on potom dokončiť.
IMHO toto je na dlhú debatu a musím krotiť svoje výrazivo, pretože nie všetko je vhodné rozťahovať verejne po internete. Ale verím, že to chytíš za správny koniec a nebudeš sa oblbovať alkoholom či chémiou.
ked som to raz nepredstierala, proste som povedala ze som nebola, tak sa skoro rozplakal, ze co sa deje medzi nami, ze o mna nechce prist a tak. kebyze mu to poviem asi ho uplne zhodim k zemi, cele jeho ego atd :(
rozmyslala som, ze mu to nabuduce poviem, ale ani neviem ako, a je mi to trapne. byvame este kazdy u rodicov, nespavame spolu tak casto, mozno raz dva krat za mesiac. preto sa aj bojim ze by dlho trval cely ten priebeh.. neviem naozaj co mu pivedat, poradte mi prosim, aby som ho nezranila
preco to tvojmu chlapovi nepovies a nehladate riesenie?
a co sa akoze riesi tvojim predsieranim orgazmov? preco to s nim neriesis, ze potrebujes aby sa ti dlhsie venoval? on ti ma vediet citat myslienky?