Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o radu ako účinne bojovať proti tejto pliage. Lekárka mi predpísala Agumentin, každých 12 hodín. Mám doma citricidal od firmy higher nature objednávaneho z hoogle.sk. Tak isto mam oreganovy olej od firmy Now a probiotika s gastrozenezidnym povlakom od Now. Ako mam davkovat tieto doplnky v kombinacii s antibiotikami?? Dakujem za kazdu radu
RNG liečba zlatého stafylokoka v hrdle
Ok. Dakujem za radu. Pokial mi po dobrati atb bude nadalej zisteny stafylokok tak kaslem na chemiu budem brat oreganovy olej a roztok citricidalu. Probiotika budem samozrejme brat s antibiotikami.
tiez si myslim, ze kombinacia je zbytocna. Stacia antibiotika. Doplnky stravy maju slabe alebo ziadne ucinky, vacsinou su to vyhodene peniaze. Akonahle ma nieco dokazany ucinok, je v kategorii lieku, nie doplnku.
Keďže ti robila aj stery, tak ti predpísala cielené atb, ktoré ti pomôžu, ale takisto ti môže pomôcť aj alternatíva. Naďalej si však myslím, že kombinovať oboje je zbytočné. :)
Asi nato, aby lekárka prisla na to co mi je, brala mi krv robila stery a potom automaticky vypisala recept
Len by ma zaujímalo načo si šiel k lekárke, ak sa chceš liečiť alternatívne t.j. doplnkami? Vyber si buď jedno alebo druhé- načo kombinovať oboje?
Nijako ber len ATB