Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preháňadlá, poruchy trávenia, detox

Gima

Jar je priam ako stvorená na očistu organizmu. Vtedy sa začína všetko naokolo prebúdzať k životu. urobte tak aj vy! "Čistý štart" bez akýchkoľvek škodlivín vám zabezpečí rukola. Má horkasto-korenistú chuť a tuhšie zubaté listy, v ktorých ukrýva hotové bohatstvo.

Rukola je výnimočná vysokým obsahom vitamínu C, ktorý zlepšuje obranyschopnosť tela a tým celý imunitný systém. Nájdeme v ňom aj vitamín K, ktorý podporuje vstrebávanie vápnika v kostiach a zuboch. Tento vitamín hrá dôležitú úlohu v prevencii proti osteoporóze a taktiež zabraňuje srdcovými chorobám. Jej konzumáciou znížite chronický zápal v tele a zároveň ochránite mozog pred starnutím. Aby toho nebolo málo, ochráni vás tiež pred znížením kognitívnych schopností vďaka vitamínu B. Výskumy dokonca preukázali, že ak starší ľudia konzumovali túto bylinku, nemali problémy s kognitívnou schopnosťou.

NIKOLA.a.a.a.a

Fenolax tablety je ich myslím 20 kúpiš normálne v lekárni... ak to chceš jedno rázovo večer jedna tableta a ráno by to malo byť.. (skúšala som aj viac ale hrozné kŕce a bolesti..)

Gima

Mám overený trik na detoxikáciu a celkom lacný. Nektarinka + banan.
Káva. Detoxikačné naplaste. Prehánadlami si iba rozhádzeš metabolizmus.
Na zlepšenie trávenia stačia jogurty, acidofilné mlieko a ovsené vločky.

kazdemu pomaha nieco ine

Alebo keby si chcela, existuje crevna sprcha, no to uz musis ist k takej zene, bola som ja u nej v trnave, najdi si o nej na nete, cize v trnave ;)

kazdemu pomaha nieco ine

No neviem ci to bude fungovat na teba ale skus... Kup si cistu kapustovu stavu a zacni ju pit od jedneho deci a zvysuj davku kym ta neprezenie na zachod...