Odchadzala som urychlene do zahranicia a chcela by som tu byt minimalne do Septembra 2016. V Juli 2016 mi vsak konci platnost OP a vobec neviem co robit, vsimla som si to az tu.
Domov sa mi neoplati ist (mam tu pracu, kde mi zo zaciatku nedaju volno, iba ak ju chcem stratit) a letenky uz teraz idu po 300 eur.
Nie som moc za tuto moznost, ale napadlo ma ostat tu a potom si na konzulate vybavit moznost emergency pasu, ked pojdem domov - ale asi budem musiet uviest dovod stratu dokladov.
na Slovensku mi isto vyrubia penale, v akej vyske? A nebudu skumat ci mi OP prepadol, resp. hrozi mi z toho nieco vazne?
Prosim, prezili ste si niekedy tuto situaciu? Vdaka za kazde info.
Som v zahranici a konci mi platnost OP
No je to sranda. Hej, som v schengene a jedine letom sa da odtialto dostat :-/
ja som stratil op v nemecku a neriesil som to nijako o polroka som si bol vybavit novy.... inak zase super SK policia ked som prisiel mi povedali ze ho dostali asi pred mesiacom a tak ho skartovali... nechapem preco kedze museli vediet ze s aponho urcite zastavim...
si v sengene? a musis na spak letiet???
Musela by si nahlasit stratu na slovenskej ambasade.Tam ti vystavia nahradny doklad ktory ma ale nejaku platnost.Dovtedy musis vycestovat.zavolaj si tam na ambasadu a opytaj sa na to.