Da sa oklamať tehotenský test?

Príspevok v téme: Da sa oklamať tehotenský test?
Lara555

Ahojte, dufam ze nebudem vyzerať ako stupido, len niektorým ľudom nie je pomoci....
Môjho kamarata vydiera baba s ktorou raz spal tehotenstvom. Priniesla mu aj pozitívny test. Ze nie je prvý ktorému to urobila, uz tehotenstvo hrala viac krát.
Je možné urobiť tehotenský test pozitívnym nejakým trikom?
Ďakujem ta odpovede

Lara555

Ďakujem za príspevky, každopádne bol to zúfalý ťah... Som žena a viem ze otehotnieť sa nedá len tak, samozrejme stane sa sem tam náhoda nehoda

0vecka

ink moc sa vypari a ciarka ostane imho neni to humac my mame 2 mesiace stary v kuchyni na stole... nikto sa ho este neodvazil vyhodit...

0vecka

ten ovulacny vyzera rovnako ale tych testov je million oni sa sfarbia pri kontakte s nejakou chemickou latkou v pripade tehotenstva je to nejaky hormone tusim HGB alebo take nieco podobne...

Lara555

Stretla sa s nim a vytiahla to na neho z vrecka :D
Ja som presne povedala, ze dost nechutne nosiť ocikany test len tak po kabelkách alebo bundách...
Na co iné by to mohol byt test? Napáda ta nieco?

0vecka

a to ten test spravila pred nim??? okrem toho aj kebyze je tehotna tak co? on este nemusi byt otec...

inak ako mu ho doniesla? tehotensky test je kusok papierika co som aspon videl tak na nom ani nieje napisane ze je to tehotensky test kludne to moze byt test na nieco ine...