Male prsia

Príspevok v téme: Male prsia
dievcaaaa

Ahojte. Chcela by som sa spytat ci mi nahodou nevie niekto povedat ci lekar asi gynekolog vie predpisat nejake lieky alebo hormony no proste nieco na trvale zvacsenie poprsia. Som dospela zena a roky ma trapia moje male prsia posobi to dost na psychiku. Tabletky typu superprsia mi prosim neodporucajte zvacsenie je zevraj len docasne ak to vobec nieco robi a stoji to kopec penazi. Dakujem za kazdu odpoved.

dievcaaaa

Dakujem Vam za odpovede. Urcite som nerozmyslala nad tym ist na to cestou psychiatra to mi za to nestoji. Aj ked som uz o tom pocula. Skor som myslela tie lieky no netusila som ze je to taky problem zo strany lekarov. Nad umelymi rozmyslam no je to pre mna ta najposlednejsia moznost.

Daša Nov.

Naozaj existujú lieky, od ktorých môžu žene narásť prsia. Sú to hormonálne lieky a predpisuje ich endokrinológ. Ale len pod podmienkou, že dostane do vačku. Ináč sa zahrá pred pacientom na debila a nepredpíše mu nič a jeho osud mu bude ľahostajný. Presne ako aj všetkým ostatným lekárom, snáď s výnimkou súkromných zdravotníckych centier, kam chodia pacienti ako samoplatcovia, kto vie? Lekárom je fakt srdečne jedno, či pred pacientmi vyzerajú ako totálni debili, ktorí nič nevedia. Oni chcú len jedno: dostať do vačku. Len neviem, či by stačilo 3000 €. Toľko totiž stojí operácia a to si už potom rovno môžeš dať urobiť tie silikónové prsia. Keď na to pôjdeš cestou psychiatrických hospitalizácií ako simulantka, tak ti psychiatri neukončia liečbu ani 20 rokov po operácii, zase len bude treba dať dobrý mastný úlatok, lebo koho si raz psychoš zdrapne do pazúrov, toho už potom len tak ľahko nepustí, takže toto by som si radšej dvakrát premyslela a psychošom sa vyhla, keď sa dá.

vypchám

Áno, také hormonálne lieky existujú. Vedia ich predpísať chlapovi, ktorý je homo a chce sa dať preoperovať na ženu. Aj spevák Marcel Berky také niečo bral. Chlap. Ale žena sa musí dať operovať za 3000 €. Alebo simulovtať 10 rokov depresie, psychotické príznaky a iné podobné somariny, aby jej už ani vlastní rodičia neverili, že je normálna a aby jej poisťovňa uznala na základe záznamov v psychiatrickej kartotéke, že kvôli malým prsiam trpí psychickými problémami a potom jej uhradí operáciu v plnej výške. Biznis je biznis a nájsť lekára, ktorému viac záleží na zdraví pacienta ako na svojej vlastnej peňaženke, to je ako nájsť ihlu v kope sena v dnešnej dobe. Iba ak vyštuduješ medicínu a pomôžeš si sama. Lebo lekárom dnes už dôverovať nemôžeš. Iná možnosť nie je.