Zapálená ušná dierka

Príspevok v téme: Zapálená ušná dierka
Janinka30

Ahojte. Cca pred rokom som si bola dať nastreliť náušnicu. Pár mesiacov to bolo v poriadku, len sa mi pri nej vytvorila nejaká hrčka, ktorá sa síce po čase zmenšila , lenže dierka potom začala krvácať a hnisať. Od tej doby sa to stále opakuje aj keď to vyzerá vyliečene vždy po pár dňoch ako tam vrátim náušnicu. Keď som sa o tom rozprávala s doktorkou, povedala mi len že to mám tlačiť (po čom som ale už niekoľkokrát omdlela) dezinfikovať a natierať, čo som vraj mala robiť od začiatku (ale to bola hneď prvá vec ktorú mi po prepichnutí zakázali). Chcela by som sa opýtať či má niekto podobné skúsenosti a vedel by mi poradiť, alebo po prípade či sa mi oplatí sa ju pokúšať ešte používať alebo ju nechať zarásť a dať si nastreliť novú?

martina_13

Na tvojom mieste by som si ju nechala zarast a dala nastrelit novu..tiez som mala taketo problemy,masticky mi nezaberali,preto som bola nutena nechat si to zarast...alebo je mozne,ze ti to prepichli cez nejaky nerv.
Napr.ja mam usi prepichnute dokopy 9x(teda uz len 8) a problemy som mala iba s druhou dierkou dole(a to mam 3xhelix,1x rook a chystam sa na tragus).