Ako povzbudit cloveka v tejto situaci

Kýčera

TheSky, môžeš sa zaňho začať modliť. Raz tu Filip TT zavesil prekrásny deviatnik, a tak Ti ho posielam :

sestrysvkriza.sk

Sú aj iné, za uzdravenie, vyber si sama. Ešte lepšie by si spravila, ak by si na nete pohľadala samotného Filipa TT a poprosila ho osobne. On by Ti vybral tú najkrajšiu a najúčinnejšiu modlitbu. A pridal aj radu.

TheSky

Ahojte dakujem vam :) idem si pozriet to video

Ono problem je ze sa pozname len cez net a nepiseme si casto lebo chodi na vysoku a ma vela ucenia. Viem ze na pokec obcas chodi tak snad je tam nejake dievca ktore mu v tejto situaci pomaha :) ja tuzim pomahat ale nie som v tom dobra :/

Amadea

Ahoj, je skvelé mať kamošku ako si ty pre tvojho kamaráta, je skvelé vedieť, že na tebe niekomu záleží....možno povzbudenie nie je presne to, čo kamarát potrebuje, možno potrebuje len tvoje priateľstvo a blízkosť....
pre inšpiráciu pridávam krátke videjko o tom, čo vzťahy buduje a čo nepomáha v ťažkých chvíľach.. Má necelé 3 minútky a tiež sa dajú zapnúť titulky ;)
www.youtube.com

Messje

Je to tvoj kamarat alebo priatel?Ak je ti to blizky clovek,jedine co mozte urobit,venovat sa ockovi trosku viac.Hrajte spolu karty,zoberte ho von na prechadzku,kupte si zmrzlinu a len tak si sadnite na lavicku.Nepomozes mu nicim,to je na lekaroch.
Aspon budte s nim nech sa neciti sam na tu chorobu.

Žofiaaa

Ahoj, je to pekne ze ho chces utesit, ale obavam sa ze to nie je v tvojej moci..:( ..ked si predstavim, ze moj ocko je chory tak by ma neutesilo nic a nikto na svete...budem sa za jeho ocka modlit