Moj kamarat ma otca ktory ma problemy so srdcom, a velmi sa trapi ze o neho pride. Ako ho prosim povzbudit. Ja som mu hovorila ze vsetko bude dobre staci verit a tak, ale potrebovala by som nieco silnejsie, nieco co aj zaberie.
Ako povzbudit cloveka v tejto situaci
TheSky, môžeš sa zaňho začať modliť. Raz tu Filip TT zavesil prekrásny deviatnik, a tak Ti ho posielam :
Sú aj iné, za uzdravenie, vyber si sama. Ešte lepšie by si spravila, ak by si na nete pohľadala samotného Filipa TT a poprosila ho osobne. On by Ti vybral tú najkrajšiu a najúčinnejšiu modlitbu. A pridal aj radu.
Ahojte dakujem vam :) idem si pozriet to video
Ono problem je ze sa pozname len cez net a nepiseme si casto lebo chodi na vysoku a ma vela ucenia. Viem ze na pokec obcas chodi tak snad je tam nejake dievca ktore mu v tejto situaci pomaha :) ja tuzim pomahat ale nie som v tom dobra :/
Ahoj, je skvelé mať kamošku ako si ty pre tvojho kamaráta, je skvelé vedieť, že na tebe niekomu záleží....možno povzbudenie nie je presne to, čo kamarát potrebuje, možno potrebuje len tvoje priateľstvo a blízkosť....
pre inšpiráciu pridávam krátke videjko o tom, čo vzťahy buduje a čo nepomáha v ťažkých chvíľach.. Má necelé 3 minútky a tiež sa dajú zapnúť titulky ;)
www.youtube.com
Je to tvoj kamarat alebo priatel?Ak je ti to blizky clovek,jedine co mozte urobit,venovat sa ockovi trosku viac.Hrajte spolu karty,zoberte ho von na prechadzku,kupte si zmrzlinu a len tak si sadnite na lavicku.Nepomozes mu nicim,to je na lekaroch.
Aspon budte s nim nech sa neciti sam na tu chorobu.
Pokial zrovna niesi kamaratom riaditela v narodnom srdcovo-cievnom ustave tak asi neutesis nijako.
Ahoj, je to pekne ze ho chces utesit, ale obavam sa ze to nie je v tvojej moci..:( ..ked si predstavim, ze moj ocko je chory tak by ma neutesilo nic a nikto na svete...budem sa za jeho ocka modlit