Stále panna

Príspevok v téme: Stále panna
Medulienka2255

Ahoj. Mám skoro 21 rokov a stále som panna. Asi v 14 som mala prvý vzťah, kde ma môj starší chlapec stále do niečoho nútil. Bozky nikdy neboli príjemné, mala som z toho akurát nervy a oslintanú celú tvár, na verejnosti. pred priateľmi ma chytal za prsia... v 14!!! Vtedy som nevedela ako mu povedať nie..teraz keby som videla niečo také ako 19 ročný robí niečo také 14-ročnej..tak ho asi nechám zavrieť...no problém je v tom, že teraz keď už mám 21 sa neviem pred mužmi uvolniť... mám strach, že ma zase budú do niečoho nútiť...ruky za hlavou, boľavé stláčanie prsníkov, absolútny nezáujem o mňa ako o ženu...s tým bývalým som nikdy sex nemala...v tom som asi majster sveta..naučila som sa perfektne zutekať... nájsť nejakú medzeru medzi telom a posteľou... ľahnúť si tak, aby som mohla utiecť..nikdy si nedať chytiť obe ruky... je to niečo čo už robím podvedome, ale.... teraz keď som s niekým, som úplne v pohode..ale akonáhle si dám dole tričko tak príde nervozita, strach a panika...skoro vždy, dá sa povedať, utečiem... aj keď je ten chlapec milý... bojím sa bolesti, o ktorej mi bývalý tak často hovoril..ako to bolí... ale že on mi to urobí rýchlo a prstami..že mi ich tam narve a pod... prosím pomôžte mi...dá sa to nejako odstrániť? ten strach? Ďakujem vám za odpoveď...

lau

Ahoj, presne tak, tramumatizoval ta chlapec v detstve...ale pozor nato, psychika dokaze sposobit vela starosti a problemov, ktorych sa niekedy fakt sakra tazko zbavuje. Totiz aby sa ti nestalo to, ze stretnes fakt chlapca, ktory ta bude lubit a bude sa s tebou chciet z lasky milovat....ano su taki nesebecki chlapci, ktori fakt myslia aj na zenu a nenutia ju do nicoho...a ty budes z toho celeho aj tak dlhodobo v strese, lebo mas v pamati zivo ulozenu nejaku zlu skusenost.. Nic take sa ti totiz nestalo a fakt sa nesustred na traumy z minulosti a taketo skusenosti z detstva, ktore su uz davno prec... Velmi tazko sa toho totiz zbavuje, ked si to clovek pripusta tolko rokov potom...
Mne sa napr. stalo, ze ma na ulici prepadol chlap, zvalil ma na zem a strcil mi jazyk do ust a bol fakt nasilny... bolo to na ulici neskoro vecer a neviem ci ma chcel znasilnit alebo co. Nastastie po chvilke vstal a utiekol. Ked som to povedala kamoske, ona nato, ze nechape, ako som sa z toho mohla tak spamatat, ze ju by to dost poznacilo...Ako neoplati sa depkarit a takto podliehat psychike, fakt!! Kolko zien sa spamata aj zo znasilenia a vedia zit ako predtym plnohodnotnym sexualnym a partnerskym zivotom ...a co?? Nedovolte aby vam taketo veci negativne ovplyvnili dalsich neviem rokov alebo nedajboze zvysok zivota!! Nestoji to zato. Nezabudnite, vsetko je to len v HLAVE, preto je na kazdom z nas ako sa k tomu postavime.

Radca12

Máš traumu z dementného chlapca ktorý ti natáral blbosti a ktorý ťa neľúbil, bol nadržaný a chcel sex. Si typ človeka ktorý sex bez lásky nemôže mať aj keď tvoje okolie sa snaží o presný opak. Robíš dobre, ak nikoho nemiluješ nepúšťaj si úchylákov na telo, ale ak k niekomu niečo cítiš a vidíš aj na ňom že on cíti niečo k tebe, tak sa sexu báť nemusíš, uvoľni sa uži si to a nepočúvaj rady dementov. Neboj sa a komunikuj s partnerom, určite nespraví niečo čo ty sama nechceš, ak k tebe niečo cíti...