neviem ako ďalej.. mam zas ustupiť?

Príspevok v téme: neviem ako ďalej.. mam zas ustupiť?
moni012

Dobrá den / ahojte.
Mám už tri roky vzťah s jedným chalanom. Posledný rok to však medzi nami zaalo škrípať. Príliš času začal venovať svojim kamaratom, chodi s nimi na výlety ( so mnou nie, ked niekde chcem ist musim sa mu prosiť a pod) trávi s nim víkendy, ani neviem kde sú a zistila som že pár krát bol za jednou dievčinou, s ktorou sa predtým kamaratil a klamal mi o tom. Dozvedela som sa o tom náhodne a on mi povedal že klamal preto aby som mu nenadávala. Odpustila som mu a slubil že za nou nebude chodiť. No všetko sa vrátilo do starých kolaji. Opat travi cas s chalanmi a ja neviem ci nahodou nechodí za nou. Nedvíha mi telefon, tvrdí že spí a podobne. Vrcholom všetkeho bolo, že sa rozhdoolí ísť na spoločnu dovolenku s kamaratmi na týžden. Povedala som mu že mu to nebudem tolerovať vzhladom na to že ma klame a že mu neverím a citim sa pri kamaratoch odstrčená. Dala som mu na výber , že ak tam pojde nadobo sa rozídeme. On ma vysmial že sa budem aj tak maximalne zduvať a potom sa k nemu vrátim. No ja som neoblomna. Povedala som mu ž rozchod. Minulý tyzdenešte sem tam zavolal alebo napisal, priznal že urobil chybu a že je to jeho vina že to takto dopadlo ale že na tu dovolenku ide lebo ju uz zaplatil. Odvtedy sa uz neozval. Viem že si mysli ze sa ozvem sama, lebo vždy to bolo tak že som nedokazala byt bez neho a všetko mu odpustila tak sa mnou cíti príliš istý.. Viem že ma ľubi ale to ako sa sprava už nedokazem tolerovať. Nemá 15 rokov aby kazdu chvilu travil s kamaratmi ( ktorí su mimochodom slobodní a často ho nahovaraju na všeličo). Teraz sa teda neozyva a ja neviem co to znamena. Či čaka či sa ozvem, či rozmysla ci mu chybam alebo trucuje. Prosím poradte mam sa mu ozvať, nechcem sa opat ponížiť že zrusim to co som povedala ale nechcem ani o neho prísť. Mám ho nechať tak, nech sa ozve ?

Messje

Kde sa podela zenska hrdost?
Vediet ako sa ku mne chlap sprava resp nesprava a este sa prosit o jeho pozornost.Co cakas ze ti tu vsetci napisu?
Toto nevolaj vztah .Ten uz davno nemas.Bud ostan s nim a pros sa o spolocnost ktoru aj tak nedostanes alebo si konecne dupni nohou a porozmyslaj co ti tento nevztah dava.
Prides nato ze nic.Nepis a nevolaj.Maj trosku hrdost v sebe.

veronika89_8

To najlepšie čo môžeš urobiť je neozvať sa a zachovať si aspoň trošku svoju hrdosť, neozývaj sa!

0vecka

inak nejako som nepochopil ci ti vadi to ze nevies co robi alebo ci ti vadi to ze netravi cas s tebou... ak je to to prve tak tam by asi bola sanca ale ak je to to druhe a naozaj s teobu netravi cas tak to moc zmysel nema... jeho prioritu su inde a s tebou je len zo zvyku

Carny

Odpoved na Tvoju položenú otázku: rozhodne a 100 percentne ÁNO!!!!!
V žiadnom prípade sa ty neozyvaj,maj aspoň štipku hrdosti. Aj ked bohužiaľ si väčšinu z nej už udupala.
Úprimne súhlasím so všetkými príspevkami dole. Dievča zlate,to čo opisuješ nie je vzťah. Tvoj "priateľ" s Tebou narába ako s handrou. A ty mu to toleruješ. Zobuď sa prosím!
Píšeš,že vieš,že Ťa lubi. Ja som v tom čo píšeš nenašla ani biednu známku nejakej lásky z jeho strany. Kde je úcta,čas strávený spolu. Koľko máte rokov? Jeho správanie mi je tak úmerne veku 16 až 17 rokov.

Mesačný princ

Súhlasím s predošlým príspevkom. Ja by som sa takej osobe neozýval.

Ale je to na tebe...vybrať si medzi kamarátmi a tebou tiež nie je najlepší krok. No ak spolu netrávite voľný čas tak hľadaj inde. Toto nie je ani podľa mňa vzťah.

blueberryNN

Mne stacilo precitat prvu vetu:

Mám už tri roky vzťah s jedným chalanom.

Prosim??? Ak s niekym som vo vztahu tri roky, znamena to, ze ho nejake tie tri roky milujem. A to zase znamena, ze by mi paprce nedovolili napisat, ze mam vztah s "jednym chalanom". Na druhu stranu, tebe sa ani necudujem, ze je to pre teba jeden chalan. Ty si jedna z tych chuderiek, ktore pre to, aby boli vo vztahu, sa nalepia na najlahsiu obet a drzia sa jej zubami nechtami, lebo su presvedcene, ze druhu sa im uz lapit nepodari. Moja rada: jedneho chalana posli kade lahsie raz a navzdy a ty so sebou cosi urob, daj sa dokopy, ako vobec mozes udrziavat akykolvek (!!!!!), nieto este partnersky, vztah s niekym, kto sa k tebe takto sprava?

haluza

to myslis vazne ze "mas vztah" ??? :D
vysvetlenie ako to on berie : chodi za druhou - chodi aj za tretou, stvrtou..... v tebe ma istotu, si hlupa tri roky, budes asi aj stvrty, piaty....