Zlyhal som, frustrácia

Príspevok v téme: Zlyhal som, frustrácia
anonymouse

Prosím o pomoc včera som mal sex s priateľkou, ale vôbec nie som so sebou spokojný, predohra bola fajn, zrejme aj následný orál sa jej páčil, no potom keď chcela nech do nej vniknem, tak sa to celé pokazilo a ja som bol z toho sklamaný. Má rada misionársku polohu a práve mne nejak nevyhovovala, ale to nie je hlavný problém. Proste keď som do nej vnikol, mal som dosť pocit že mám volný penis, normálne som mal pocit že ho ani necíti a tak som začal zrýchlovať a to viedlo k tomu, že som jednoducho nevládal a aj ona potom hovorila, že som prirážal až príliš, niečo v tom zmysle, vždy som bol v nej tak 2 min, potom som sa unavil a vysunul som von. Takto sa to opakovalo asi 3x (viac sme sa válali po posteli než sexovali), no a potom povedala, že ju to tam štípe alebo čo a bolo po sexe, je mi jasné že to bola výhovorka, no veď po tom mojom výkone...
Bojím sa že keď budem prirážať pomaly že to nebude cítiť lebo som mal pocit že môj penis v jej vagíne pláva, myslím to tak že takmer žiadny tesný pocit som necítil a tak ani ja som sa nespravil.

Až dneska som si uvedomil, že o sexe vlastne nič neviem, neviem aké tempo zvoliť, neviem či je dobré tempo meniť, neviem kedy má žena orgazmus, neviem či po orgazme hneď môžme pokračovať alebo si musí oddýchnuť. Myslel som si že to bude lahké ale úplne som vyhorel, teda ja to tak cítim, ona hovorila že mala 2 orgazmy, ale nejak tomu neverím, možno akurát pri predohre a orále. Upokojovala ma že sa jej to páčilo, ale neverím tomu. Som dosť frustrovaný z toho a preto za každú radu ohľadom tohto budem veľmi vďačný