Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akí sú to tí zlí chlapci?

Príspevok v téme: Akí sú to tí zlí chlapci?
Peťa 17

Vsimla som si ze ak tu pride nejaky chalan po radu ohladom dievcata ktore sa mu paci tak mu tu niektori radite aby nebol k nej prilis dobry lebo ju odplasi od seba prinajlepsom ostane len dobry kamarat pre nu, ale aby v sebe nasiel aj kus zleho chlapca lebo to zeny miluju.
Tak aki su to podla vas ti "zli chlapci" ?

nejaký Marek

Nazdar, neviem preco si zalozila tuto temu ci ta v tvojom okoli nejaky takyto chlapec pritahuje a premyslas ci to ma vyznam sa s nim dat dokpy..
Ale napisem ti len tolko ze tito chlapci niesu v skutocnosti az taki frajerikovia na akych sa hraju lebo hraju silakov a drsnakov ale ked ide do tuheho zdrhnu a nepomozu. Zazil som to raz ked doslo k havarii na dialnici. Sedeli sme v aute styria ked sme videli nehodu pred nami. Dvaja z nas taki tiez kvazi frajeri velki nemienili z auta vystupit a pomahat zrannenym ale este mna hukali aby sme z miesta zmizli prec kym nieje policia na mieste. Uplne zpanikarili a stresovali. Dovtedy tazki frajeri alfasamci ale staci krizova situacii a su v prdeli. Nevedeli ani podat pomoc, nevedeli co robit. Jeden z nich si volal namiesto zachranky pre zranenych taxi lebo chcel vypadnut prec. Cize len tolko. Oni hraju niekoho kym niesu. Najma pred zenami a verejnostou ale v skutocnosti su to zranitelni citlivi muzi ktori potrebuju mamkinu naruc.
Teraz som pisal o zlych chlapcov ktori nieze ublizuju druhym naozaj len to hraju cize radi robia zle ako utahovanie si z druhych a prieky najma voci opacnemu pohlaviu lebo asi toto si mala na mysli. Su totizto zli chlapci a zli chlapci.

Messje

Mne taky chlapi nikdy neimponovali.Vzdy som mala pocit,ze su strasne sebavedomi a mozu dostat kazdu suknu na ktoru si len ukazu.Taki chlapi sa mi hnusia doslova.
Mna vedel oslovit chlap,ktory sa na nic nehral,nebol stred pozornosti,bol skor tihsi,taky sledovatel.Zapojil sa len do podstatnych diskusii ktore mali hlavu a patu...Taki kvakaci ktori hrali drsnakov sa mohli pokrajat. :-)
Takze u mna zli chlapci...dakujem,neprosim

Filip TT

My sme mali na strednej taku partiu klasickych zlych chlapcov, co sikanovali inych chalanov a zneprijemnili im teenagerske obdobie a nic take zvlastne charizmaticke z nich nevyrastlo.

Potom sme mali jedneho inteligentneho charizmatickeho chalana, ktory mal plno kontaktov aj v podsveti, na toho naozaj isli aj dievcata a ten je teraz aj financne uspesny.

Co sa tyka vztahov, vsetci z nich su rozvedeni.

ivobrick

Mas 25 a si tehotna. Fajn, idem za inou. Porodis, fajn idem za inou. Kde v tom vidis inteligenciu/charizmu, Adr1a?
Ale hej, taky "hero" je v kurze.. to je pravda.

Vy zeny sa poucite, okolo 30tky.
Nemyslim to zas na vsetky/ch, nezozerte ma..

Peťa 17

Takze podla toho co pisete nieje spolah na takyto typ muza ze? Su to teda zaletnici suknickari a prelietavci. Ti co behaju od jednej sukni k druhej a ziadnej niesu verni lebo chcu kazdu ktora sa im paci? Niesu teda vhodni ani na manzelstvo ani na partnerstvo jedine tak na vztah s vyhodami (sexualne stretnutia) ?
Chapem to dobre?

adr1a.

badboyyy - to presne opisal. Presne takyto su. Maju obrovske vyzarovanie, charizmu čaro fluidum šarm. Nemusia ani brvou pohnut, proste nic nemusia a z nich to vsetko vyzaruje, citis to z nich. Naucit sa to neda. Maju to v sebe. Su to dominantne osobnosti. Alfa samci. Sebavedomi, inteligentni, tzv.rebeli bez priciny) Rozpoznas ich hned. Vycnievaju z davu. Kuk na filmovy priemysel. Tam ich mas dost)

Radca12

Presne jak napísal badboyyy :) Mne sa priateľka zdôverila, že priam neznáša, keď jej chlapci lezú do prdele, automaticky ich radí potom medzi kamarátov. Ženy chcú sebavedomého chlapa, čo má vlastnú hlavu a nerobí všetko ako zo 70 rokov. Chcú originálneho, ktorý ma svoj štýl a na ktorého budú hrdé pred kamarátkami. Ale poviem ti tajomstvo, ja som tiež presný opak zlého chlapca, ale v nejakých situáciach sa proste zachovám ináč ako by som to bežne spravil, alebo poviem niečo inak ako to bežne hovorím a mojej priateľke to úplne stačí, vie že som vnútri dobrý človek a keď je treba tak zahrám aj drsňáka

michael067

Sem tam zahrať tvrďáka, hadám vieš čo to znamená strúhať formu, robiť sa mačom atď. Ale nie príliš často
Ak to budeš preháňať budeš priťahovať len málo žien, ak nebudeš to "mačovstvo" dávať najavo vôbec, no vtedy dopadneš ešte horšie nebudeš priťahovať žiadne ženy.
Žiaľ ženy takéto povahy priťahujú rovnako tak moju matku skončilo to nakoniec rozvodom.

Moj názor.
Je to primitívne, ako keby sme boli len zvieratá a nemali rozum inteligenciu normálneho sa správania.
Poviete: "JEEEEEE, počúvaj, ale počúvaj veď sme aj zvieratá, veď máme v sebe stále tu pudovú časť"
No a teraz sa pozrite na okolný svet, kedy väčšina ľudí sa stále riadi tými pudovými záležitosťami, ako táto spoločnosť vyzerá hmmmm?
Máte vedomie rozhodnosť v hlave sídlo rozhodovacích vlastností, môžete sa rozhodnúť čo budete nasledovať/ ako sa budete správať.
No stačí sa pozrieť aj na ten internet ak sa niekde jedná/rozpráva o správnosti/láske/emóciách/citoch ľudia ako keby tomu prestávali rozumieť a považovali to za slabosť.