Ahojte,chcela by som sa spýtať ako sa vlastne prejavuje orgazmus alebo co mam robiť..s mojim priatelom mavame často sex a vždy mi povie ze zas som nedosiahla orgazmus aj ked som ho dosiahla.Prečo to on nevidi?je to blbe ale trápi ma to lebo potom je cely nešťastny aj ked orgazmus som mala ale neveri
Orgazmus?
tak ty ho mavas a aj tak sa pytas ako sa dosahuje? su zeny, ktore kricia, zatinaju nechty, mecu sa, kopu a su take, ktore to nerobia. su take, ktore musis poznat dlhy cas, aby si vedela aspon obcas urcit, ci sa urobili. mozno ma zlu skusenost s tym, ze zena predstierala orgazmus. pre chlapa, ktoreho cielom je zenu co najlepsie spravit, je predstierany orgazmus najvacsia facka aku moze dostat.
riesenie je jednoduche. skusis sa s nim dohodnut, ze nejaky cas mu zakazdym povies -- mala som (a super!) / nemala som (a nevadi). on sa postupne nauci rozoznavat na tebe jeho priznaky a sucasne to medzi vami pomoze upevnit doveru. tarcha zodpovednosti je tu len na tebe. ak zena chce, neexistuje, aby chlap dokazal urcit, ci orgazmus mala alebo nemala. mozno okrem pripadov ked zena vzdy pri tom strieka.