29 rokov a neviem co bude

Príspevok v téme: 29 rokov a neviem co bude
Zuuzzz

Ahojte...dufam ze Vas tym nezatazim. Potrebujem sa len" vyrozpravat". Mam 29..vztah ktory mam.je uz uplne zly..viem ze musim nieco zmenit...no mam taku depku brutalnu...neverim tomu ze niekedy budem stastna...kazdy do.mna rype, ze uz mam vek na deti blA bla a podobne...jasne ze chcem.mat rodinu raz..no ja neverim ze sa to stane..cas uteka...a ja neverim ze najdem niekoho, s kym to bude tak dobre..ze sa vydam...tak velmi chcem byt stastna...bojim sa ze uz to nepride.
.a ostanem stara dievka...je to sialene..no neviem co robit...

veronika89_8

Vieš koľko je takých dievčat ako ty a ešte nemajú ani priateľa a tiež túžia po rodine? Nelám si vôbec nad tým hlavu, je pravda že už máš viacej rokov ale v dnešnej dobe si myslím že to nie je vôbec problém. Môžeš mať rodinu aj keď budeš mať 35 rokov, a ver mi zaľúbiš sa do toho pravého a behom roka môžeš mať svadbu a čakám bábätko

blueberryNN

Zaruka stastia v zivote nie je v nicom. Ani v tom, ak budes zit podla najrozsirenejsieho modelu, ktory tato spolocnost preferuje. Ty sama citis, ze chces v dohladnej dobe rodinu? Alebo len citis tlak spolocnosti, ze to musis jednoducho stihnut? Ak si ten typ, ze tvoj zivot je bezcenny, pokial nemas potomkov, tak chapem, ze si v strese, lebo to je poslanie tvojho zivota. Ak ale nevidis svoje jedine naplnenie v rodinnom zivote, tak skor sa orientuj na hladanie lasky. Na to mas cely zivot. A ako tu uz viaceri napisali, to, ze lasku stretnes po 20-tke, nie je zarukou toho, ze prezijes stastny zivot. Ja som napriklad zhrozene zistila, ze uz sa mi jedna kamaratka stihla rozviest. A ja som sa este ani nestihla vydat :)). Tak nerob na seba tlak, ze to jednoducho musis co najskor stihnut. Zivot sa neustale meni a vyvija aj bez toho, aby sme sa snazili. Nemas dovod na stres, nieco nove pride urcite. Aj laska.

denisaf.

Ahoj zuuz v prvom rade ukonci vztah ktory je zly a nefunguje. Je to casovana bomba keby ostanes s tym clovekom .ked to neklape nema vyznam to zlepovat znova a znova. Nestresuj sa pre buducnost a ako ti tu uz pisali nikdy nevies co pride a trapit sa nema vyznam. Su baby co sa povydavali v 20tke a dopar rokov ostali same. Tak nic nesur a bud trpezliva stastie si ta najde.

ninkaaa29

ahoj ja mam tolko rokov co ty ale netrapi ma ze som este nenasla toho praveho :) proste co ma prist pride kedy necham sa prekvapit :) lepsie nez keby mam byt uz rozvedena a sama na deti ako je to dnes casto vidno ..

olovena past

v prvom rade sa nesnaz zit zivot podla druhych co ti hovoria. Ak ta deptaju reci inych a ich narazky na tvoj vek vyser sa na nich. Nepocuvaj a vyhybaj sa im ako sa len da. Su to vyciciavaci energie. Nedodavaju ti silu ale uberaju. Takym sa treba zdaleka vyhnut. Prinasaju ti do zivota len smutok a trapenie. Vyhladavaj veselych ludi ktori nebudu riesit to ako zijes. Ty by si nemala depky ak by ti to ludia z tvojho okolia stale nepripominali. Kazdy inteligentny a spokojny clovek respektuje rozhodnutia inych a ich zivot. Hlupak bude riesit to ako zijes a rypat sa v tom.

editka222

zuzz kazdemu pride prava laska v iny cas.. moj brat ma 34 a spoznal zenu svojho zivota teraz ja som sa vydavala v idealnom ,,veku,, v 24 ke a v 26 tke som uz bola rozvedena manzel neplatil na dcerku ani cent musela som ho nahanat tahanice o majetok neskutocne.. hlavne vo svojom nefunkcnom vztahu neostavaj len koli tomu ze mas vek na deti a podobne veci ale radsej aj keby muza ktory bude dobry mas spoznat aj o par rokov ale bude to kvalitny partner.. toto mam jedno velke poucenie zo zivota.. do nicoho sa hlavne nedaj tlacit okolim vzdy rob iba tak aby si bola spokojna ty sama!!!