Rozvodový právnik

O ničom

Zase debata o ničom a kopec múdrych ľudí. Okrem toho, zakladateľka si napíše svoj problém a možno manžel by mal nato iný pohľad. Samozrejme z príspevku nie je jasné, čo chce a ani nejak ju to netrápi. Viem len odporučiť toľko, múdry človek sem nenapíše a advokáta odporučiť je o krk, prečo prísť o jedného dobrého advokáta, kvôli niekomu, koho ani nepoznáme a nevieme čo chce?

Vijerka

Lacného a dobrého, tak to vôbec nejde dokopy. Na druhej strane je to tak, že nie je všetko o tom aký je advokát. Veľakrát sú súdy práve voči slabším.
Ja som sa s jedným advokátom babrala 3 roky, platila som nie malé sumy, prehral každý súd. Nakoniec som sa naštvala a súd mi vyhral obyčajný inžinier, ktorému som len náhodou povedala o probléme. Všetko v rámci civilného zastupovania.

Kýčera

Poniektorá podáva ďalšiu zavádzajúcu informáciu, a síce, že BSM môže súd zrušiť počas trvania manželstva za predpokladu, že jeden z manželov je podnikateľ. Takže, Verčikaaa, ideš!

DCBA123

Nech si hľadá advokáta sama, tak aspoň nebude mať na koho nadávať.
Inak zastupovať nemusí len advokát a tiež nikde nie je písané, že nemôže dostať odmenu. Aj mňa zastupoval niekto celkom iný ako advokát a riadne som zaplatil a bol som spokojný.

Verčikaaa

Existuje aj mediátor a neviem čo je to za blbosť, že niekto nemôže zobrať za civilné zastúpenie peniaze. Je to bežná prax právnikov, nie advokátov a veľakrát sú lepší ako advokát a hlavne lacnejší. A mimochodom, aj právnik môže mať reklamu.
BSM sa dá riešiť v niektorých situáciách aj bez rozvodu, takže poniektorí podávajú zavádzajúce informácie.

Kýčera

@ Fórum nie je najvhodnejší príklad na zisťovanie referencií na advokáta! Tí, na rozdiel od iných povolaní, nesmú mať žiadnu reklamu!!! Takže ak jej chcete niekoho konkretného odporučiť, píšte jej na mail.

@ Ivanka, ak chceš riešiť BSM, musíš byť najskôr rozvedená. Je to civilné konanie a tu Ťa môže zastupovať hocikto, Ty sama, aj právnik, lenže nesmie zobrať za to peniaze. Potrebuješ podať len návrh na rozvod manželstva na súd, a ten musí splňať určité náležitosti. Ak sa dohodnete spolu, môže to byť bezbolestné a vybavené aj na prvom pojednávaní. Nakoľko sú tam deti a bude sa určovať starostlivosť aj výška výživného, je lepší ten advokát. A ten istý môže riešiť aj BSM. Ak sa budete hádať, bude to dlhšie a drahšie, pre obidvoch. Odporučila by som Ti advokáta - diplomata. Takého, kt. vie nájsť kompromisy. Spíše dohodu o BSM a ...

Reďkovka

Takéto informácie sa nedávajú mailom. Človek aj pozná, ale nikdy nevie s kým má dočinenia a inak právnici sa takto nehľadajú. Prísť o jedného dobrého právnika, kvôli niekoho blbosti a drzosti...