Chcel by som spoznať žienku,ktorá ma podobný problem ako ja a to je sociálna fóbia,aby sme spoločne prekonávali prekážky a boli si oporou jeden druhému.Nájdem ťa??
Chcem sa zaĺúbiť a chcem byť ľúbený
Ja to viem a preto to pisem, paneboze. Ale uz prenechajme mlademu muzovi priestor na najdenie toho, co hlada.
WTF to čo tu riešite??? masturbáciu?
Nie, ja som helikoptera :) Prijemne pocity u deti nie su vzrusenie, ale steklenie. Masturbacia a orgazmus u deti, nie je masturbacia a orgazmus, len dospeli jedinci to k nim prirovnavaju na zaklade podobnych prejavov. Vsetci to tam mate napisane, len nevidite rozdiel. Vase tvrdenia su nebezpecne, nakolko potom popierate patologiu pedofilie a zakon. Bodka.
Iste, vsetci su tu odbornici :)
"mastrurbácia dieťaťa nie je totožná s masturbácou dospelých. Deti masturbáciu nespájajú so sexualitou a aj ich pocity sa len vzdialene podobajú orgazmu dospelých."
Je to prirodzeny proces vo vyvine dietata a nejedna sa o masturbaciu a orgazmus. Jedine pedofili mozu tvrdit a vnimat to tak, ze uz male deti su schopne masturbovat, mat orgazmus a su pohlavne zrele.
Hladas na zlom mieste. Tu mas minimalne sance niekoho najst. Toto neni zoznamka. Skvor nieco ako poradna, aj ked mam pocit ze par prispievajucim uz ani rady nepomozu. Skus svoje otazky prehodnotit a pytat realnejsie riesenia, mozno niekto poradi ;O
takže aj tak som sa nič nedozvedel :-)
Slobodna. Nechcelo sa mi to hladat v skryptach ucebniciach knihach. Takze nielen z netu to mam. A aj z praxe)