Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zaĺúbiť a chcem byť ľúbený

Mesačný princ

Nie som lekár, takže sa nehádam. Môžeš mať v konečnom dôsledku pravdu aj ty. Ale kto vie, ako to je?

Slobodna

Nie, ja som helikoptera :) Prijemne pocity u deti nie su vzrusenie, ale steklenie. Masturbacia a orgazmus u deti, nie je masturbacia a orgazmus, len dospeli jedinci to k nim prirovnavaju na zaklade podobnych prejavov. Vsetci to tam mate napisane, len nevidite rozdiel. Vase tvrdenia su nebezpecne, nakolko potom popierate patologiu pedofilie a zakon. Bodka.

Mesačný princ

neviem prečo tu inak spamujeme tému.

Jasné, že masturbáciu malinké deti nespájajú so sexualitou ale ak sa im stane niečo, čo vyvoláva príjemné pocity, tak to budú opakovať intuitívne.

Slobodna

Iste, vsetci su tu odbornici :)

"mastrurbácia dieťaťa nie je totožná s masturbácou dospelých. Deti masturbáciu nespájajú so sexualitou a aj ich pocity sa len vzdialene podobajú orgazmu dospelých."

Je to prirodzeny proces vo vyvine dietata a nejedna sa o masturbaciu a orgazmus. Jedine pedofili mozu tvrdit a vnimat to tak, ze uz male deti su schopne masturbovat, mat orgazmus a su pohlavne zrele.

ivobrick

Hladas na zlom mieste. Tu mas minimalne sance niekoho najst. Toto neni zoznamka. Skvor nieco ako poradna, aj ked mam pocit ze par prispievajucim uz ani rady nepomozu. Skus svoje otazky prehodnotit a pytat realnejsie riesenia, mozno niekto poradi ;O