Cyklistika (nemam s kym)

Kýčera

Vika, nie je meno ako meno! Sú dve : Jana a Janka. A len málo žien má v matrike zapísané meno Janka! Ak chceš niekoho pekne osloviť, používaš deminutívum. U nej je už v nicku. Asi tak.

Vika19

Kyčera čo ty máš stále s tým jej menom? Jana je podľa teba pekné meno? Teda Janka? Čo je natom mene pekné že jej ho tu stále vychvaľulješ? Obyčajné meno ako aj jej nositeľky. Dosť rozšírené.
A ty s "pekným menom" veď nevieš chodiť sama bycikľovať? Ja chodievam sama a idem si kam chcem a kedy chcem a nemusím brať ohľad na niekoho aby mi kecal do toho kedy a kde pôjdeme. Prečo nariekaš?

Kýčera

@ Taký jeden z Prievidze, aj Ty si taký fešák ako tí vaši dvaja slávni Paľkovia? Po čom vám tam chlapcom z Prievidze rozum nechodí?! : ) Toto som akurát na mysli nemala, ale nejakú patáliu s bicyklom. V tomto ste vy muži šikovnejší ako my ženy. A chmáry na tvári sa rýchlejšie rozplynú, ak sa dá pozerať na fešného opravára bicykla. : )

@ Škoda, že nemám také pekné meno a neviem jazdiť na bicykli... : )

žiaľ som z Prievidze

Kyčera ak parťák bude aj fešák cyklistika skočí niekde v kríčkoch :-D
Januš, však chodievaj sama na také miesta kde sa chodí bycikľovať a na nejakého parťáka či parťáčku natrafíš.

Kýčera

Snáď sa nejaký nezadaný dobrovoľník z BA, či blízkeho okolia obetuje, keď máš také pekné meno. Tak čo, chlapci, ktorý z vás je aj odvážny? Ak bude aj fešák, potom to bude príjemná cyklistika, Janka!
: )