Ahojte
Pred časom som tu písala tému ako mám strašne úzkosti, strach z ľudí, ako mi robí problém ísť čo i len do obchodu...že som svoje problémy riešila tabletkami, alkoholom a úplnou rezignáciou-uzatvorením sa medzi 4 stenami ..mala som v sebe strašne napätie, stále sa mi triasli ruky, mala som všetko zahmlené, ten strach ma paralyzoval tak moc, že už som nevedela čo robiť...nevedela som nájsť nijaké riešenie proste bol to bludný kruh, ten kto to zažil vie o čom hovorím...no ale k veci ...niečo sa stalo ..moja matka nevedela pochopiť moje stavy, prečo nikam nechodím, prečo som stále v izbe zavretá uplakaná, mimo realitu ..vedela aké mám problémy ..ale robila mi to ešte horšie no a nakoniec ma vyhodila z domu ..tak som sa nasrala tak povediac a povedala si, že ja to dokážem, ja to dám a odišla som do cz ...tu som :) začala som zdravo žiť, nakúpila som si tisíc doplnkov ako je horčík, omega 3 mastne kyseliny, semienka, vitamíny , zelenina, ovocie proste čisto iba zdravé jedlá s obsahom živín, bylinkové čaje ..prestala som fajčiť, piť kofein, brať tabletky, piť alkohol ...cvičím, behám, narobím sa v práci ...a verte či nie ...JA čo som si musela dať tabletku aj keď idem vyniesť smeti ...som opäť ja ! šťastná ..tak strašne si užívam ten pokoj, tú úlavu nedá sa to opísať slovami ako si teraz vážim život a beriem ho uplne z iného pohľadu ...takže moja rada znie ....nedopujte sa liekmi- tie Vám aj tak nepomôžu a spravia z Vás zeleninu , nepite alkohol- ten Vám stav iba prehlbuje ...ale začnite sa venovať svojej životospráve ...Ja som prvé dni jedla aj 4 tablety horčíku 500g ..denne ..( mala som tik v oku z nervov - a vďaka horčíku sa za pár dní uplne vytratil ) Viem, že by sa to nemalo v takom množstve ale velmi mi pomohol ..skludnil telo aj mysel...teraz ho už beriem menej..
Musíte pochopiť, že váš organizmus zažíva psychický kolaps a je vyčerpaný neustálym stresom ...musíte sa zamerať na to aby ste mu doplnili čo najviac vitamínov a živín...jedlo ktoré telo škodí a nedokáže ho poriadne spracovať radšej na niaký čas (najlepšie navždy vylúčte) uvidíte že sa začnete minimálne z polovice cítiť lepšie ....ja som najprv neverila, že strava a tak ..mi dokáže pomôcť a vidíte ! :) Tak to skúste aj Vy držím palce :) mne to zabralo preto som sa chcela podeliť ..ak to pomôže čo i len jednému človeku budem rada :)
SF, ÚZKOSTI, DEPRESIE SÚ PREČ
Uzasne ! Tesim sa aj za teba :-) Mali by si to precitat fakt vsetci trpiaci SF a podobnymi psych.problemami
Presne tak :) ďakujem...škoda, že som skôr nezistila, že stačí tak málo :)
Dievča, úprimne sa teším s tebou, toto by si mali prečítať všetci, ktorí majú niečo podobné. Bravó, že si sa odhodlala niečo so sebou robiť a nie len vypisovať na fóra. Len tak ďalej, nech sa ti darí v živote. Pekný večer prajem.