Dobry den,
liecil sa tu prosim Vas niekto interferonom?
Mali ste take vedlajsie ucinky ako poruchy stitnej zlazy, poruchy videnia, zamdlievanie, atd?
Mna tato liecba caka, konkretne sa jedna o hepat. C, nemam zatial ziadne tazkosti, som vitalny clovek, pecenove testy v norme, nizka viremia, choroba zistena nahodne pred dvoma rokmi, odmietla som liecbu kvoli neziaducim ucinkom.
Otazka je, ci este pockat s liecbou, kedze mozno za pol roka, za rok mi poistovna mozno uzna bezinterferonovu liecbu iba tabletkami. Bojim sa, ze mi to rozhasi organizmus, hlavne stitnu zlazu a uz nikdy nebudem zdrava.
Mam 34 rokov, kazdy den cvicim, zdravo sa stravujem.
Prosim poradte, hlavne ti, co mate skusenost.
Na poslednych testoch mi vyskocila viremia, takze sa trosku choroba zhorsila, ale pecen je v poriadku, ale chcem sa dat urcite liecit..
interferon
Matway, ty nemas sajnu o tejto diagnoze ze? Lozisko zo zuba? Wtf? Ja som to chytila z infikovaneho naradia, malo vysterilizovaneho po inej osobe! V tom case som bola tehotna a moje telo bolo prirodzene oslabene. Zubara som vymenila.
Matway..
erudovana ohladom liecby hepatitidy C.
Kychera nie je, kedze mi odporuca Jonasovu kuru, takze slabe bylinne extrakty ma maju vyliecit?
Ja viem, taky ako ste vy dokazete vsetko, zvladnete rakovinu v 4. stasiu, aj HIV?
Mylim sa?
Hovoris ze som nespomenula Pestrec Mariansky?
Pisala som o Berksonovom protokole, kde su vysoke davky silimarinu zahrnute, ale ani si nemal namahu si moj prispevok precitat do konca, nie je o com..
Nemam teraz kapacitu rozpisovat sa o mojom "detoxe", ale este posledna vec, ano, aj som chelatovala, RNG mi radil, tak som ucinila ;)
zlatovláska musím ti oponovať, ako vieš, že na druhej strane ti neodpovedá práve erudovaná osoba? A prečo mám pocit, že niekde robíš chybu? Rok ničiť jeden vírus mi pripadá trochu prichytené za vlasy. Ak si si istá, že máš ložisko nákazy od zuba, mala si v prvom rade vymeniť zubára, ktorý vie, čo spôsobujú nedostatočne opravené zuby. S tou detoxikáciou ti tiež musím protirečiť, lebo ak by sa, podľa teba, telo zbavovalo toxínov a iných sra..ek samo, polovoca chorých by chorá nebola, čo nie je možné, keďže si našu chemickú továreň zahlcujeme aj nevedomky sami. A to ma privádza k tvojej zdravej životospráve, o ktorej tiež musím pochybovať, keďže tvoje telo samo nevie detoxikovať a skôr v tebe udržiava látky, kde sa darí tvojmu vírusu.
Nečítam od teba, sčítanej, že si skúsila v alternatíve aj niečo iné, napr. zapping, potom pestrec, potom peč. kúru, nečítam ani od teba, že si chelatovala...takže?
Bude ako povieš, dievča! Plním Tvoje prianie...
Kycera, ja detoxikujem cely zivot!! Moja strava je zalozena na bio kvalitnych potravinach, mam to nastudovane od A poZ. Telo sa detoxikuje samo, je tak nastavene. Nepotrebujem to, potrebujem sa zbavit virusu, ktory som pravdepodobne chytila u zubara. Nie si fundovana, ani erudovana v tejto oblasti, poprosim rady niekoho, kdo ma aspon skusenost, dakujem..
Tú chémiu som nemala akurát na mysli. Ale riadenú detoxikáciu a kvapky od MUDr. Josefa Jonáša alebo niečo podobné.
Tie dva roky som sa liecila alternativme. Prvy krat to bola liecba s mms, protocol 1000, sla som na testy a zial nezabralo ani trosku, ale skor uskodilo. Potom som skusila protocol Dr. Berksona- silimarin, kys. alfa- lipoova a selen, presne podla rozpisanych davok, cely rok som to brala a virus vyskocil o jedno desatinne cislo, co je dost, tak mozem zodpovedne vyhlasit ze na virusovu hepatititu alternativna liecba nezabera, ten virus je silny a dokaze prezit v ludskom tele. Interferon sa produkuje len pocas horucok a ja som zdrava, preto sa picha raz tyzdenne a vo velkych mnozstvach, tak, aby dokazal virus usmrtit, akurat ze ma zavazne vedlajjsie uvćinky. Bojim sa, ze mi to trvalo poskodi zdravie, to si radsej budem nazivat s hepatitidou :-/ Beriem aj vysoke davky vit. C samozrejme.
Škoda, že si ten čas nevyužila na alternatívnu liečbu...