Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diera v uchu od narodenia

Tashi

Je to preauricular sinus dajte si toto spojenie do Google. Ma to iba jedno percento ľudi ide o dierku ktorá ostala počas evolúcie ako pozostatok žiabrov často sa zahnisava. Aj ked si dáte do Google diera pri uchu otvorí Vám pár článkov. V podstate ste rarita :)

Tashi

Je to preauricular sinus dajte si toto spojenie do Google. Ma to iba jedno percento ľudi ide o dierku ktorá ostala počas evolúcie ako pozostatok žiabrov často sa zahnisava. Aj ked si dáte do Google diera pri uchu otvorí Vám pár článkov. V podstate ste rarita :)

Ebyxa

Ja to mám tiež ale len na jendom uchu a má to aj moja mamina. Ona s tým však nelaa žiadne problémy ale ja som na tom tak ako píšeš aj ty, že občas to začne svrbiť a vytečie z toho hnis ale momentálne neviem či som na to nechytila prievan alebo ja už neviem bolí ma celé ucho až do pol tváre mam opuch a stále mi z toho ide hnis a už vo väčších množstvách. Ucha s anemôžem ani dotknúť a neviem vôbec na koho sa mám obrátiť.

martinnnnn

aby sme sa presne rozumeli jedna sa o tuto dieru, nie o zvukovod. vid vyznačené na fotke. je to realne diera z ktorej vychadza hnis