Ahoj,
už týždeň mám problém že ma príšerne bolí hlava, každý jeden deň. Väčšinou pravý spánok, niekedy to vystreľuje do čela, alebo do oka, až mam pocit že mi to oko vypadne. Skoro každý deň užívam dake panadoly, paraleny, viem, že to nie je dobré, ale potrebujem teraz fungovať. Neviete, z čoho to môže byť a čo mi pomôže?
Akože, ja si myslím, že to môže byť z toho, že v poslednýh dňoch veľa sedím za počítačom kvôli škole. Z krčnej chrbtice. Ale už sa snažím byť narovnaná, aj veľa piť, a už mi ani tie lieky od bolesti nepomáhajú.
Už týžden ma hrozne boli hlava a tabletky nepomahaju
Dobrý deň,
lieky od bolesti určite nie sú riešenie. Váš problém pravdepodobne pochádza zo sedenia pri počítači. Preťažením jednotlivých svalov krčnej chrbtice, vzniká svalová nerovnováha spôsobujúca neznesiteľné bolesti.
Jediným riešením Vášho problému je obnoviť správnu funkciu poškodených svalov. Počas odbornej terapie skrátené svaly dostanú podnet k tomu, aby sa uvoľnili a následne prebudovali do dĺžky.
Ako náhle sa svaly v oblasti krčnej chrbtice dostanú do normálneho stavu, bolesti hlavy ustúpia a Vy sa budete môcť opäť naplno venovať štúdiu.
Prajem skoré uzdravenie.
Matej Riger, Applause Klinika pohybu
vyzera to na migrenu, teraz migrenuju vsetci co poznam. ale ak ta boli hlava tyzden vkuse, urcite chod k lekarovi hned ako sa ti bude dat.
skús navštíviť obvodného lekára nech ťa pošle na snímok...môžu to byť upchaté prínosové dutiny- vlastná skúsenosť
Messje ja som roky trpela migrenou tak viem co to je a neboj kamilkovy caj s medom ni vzdy pomohol ;)
Na migrenu caj s medom?
Ty si este migrenu nemala asi.Zavolaj si doktora nech ti daju infuziu alebo chod na pohotovost a tam ti pichne magnezium.Treba za potom neurologom.Ten ti predpise lieky na migrenu.Lebo na migrenu su panadoly a brufeny ako lentilky.
Na migrenu caj s medom?
Ty si este migrenu nemala asi.Zavolaj si doktora nech ti daju infuziu alebo chod na pohotovost a tam ti pichne magnezium.Treba za potom neurologom.Ten ti predpise lieky na migrenu.Lebo na migrenu su panadoly a brufeny ako lentilky.
migrena ? skus kamilkovy caj s medom
nie si vyčerpaná?