Ahoj,tuto stranku mi odporucila kamoska, uz 2 roky beriem lieky na panicku poruchu, s manzelom sme otehotneli. Lekarka radi brat lieky dalej, ja si niesom ista...ako ste to riesili vy\zvladli vy? Dakujem a vazim si kazdu odpoved
Panicka porucha a tehotenstvo
každý liek čo matka berie automaticky prijíma aj dieťa. Čiže treba to riešiť a vypočuť si na to názor viacerých lekárov.
zalezi od toho ake lieky to su :)
lekarka myslis gyn?
Takže asi takto: nepíšeš, aké lieky berieš, a je samozrejmé, že čo príjimaš ty, príjima to aj tvoj plod. Je to fakt na zamyslenie. Teraz budem sám proti svojmu presvedčeniu, lebo som proti /skoro/ všetkým liekom. Nevysádzaj liečbu, no ako píšeš už 2 roky ich berieš a nič si tím nedoriešila, len utĺmila. Maj ale tie lieky stále po ruke v najhoršiom prípade. Ja obratim tvoju tému, prečo sa nezameráš na príčinu svojej panickej poruchy, ktorý ju môže spôsobovať? Chlór z vody, fluór, bróm, strongiloidy, chemické svinstvo z kozmetiky...
Dalo by sa pokračovať do bezvedomia, a pri tom by stačilo používať zdravý sedliacky rozum, potom by nebol strach ani otázky ohľadne svojho potomstva.