Traviace problemy

Príspevok v téme: Traviace problemy
Jurij00

Dobry den,
uz druhy rok ma trapi hnacka nafukovanie a vyrazky na cele ,vsetko aspon 2x do tyzdna a cele sa to spustilo akoby naraz.Bol som na gastro ,imuno,koznej a jedine co bolo zistene je mierna intolerancia laktozy.Prestal som jest vsetko mliecne ,chlieb(mavam z neho bolesti brucha),sladkosti a stravujem sa zdravo.Celiakia,alergia,parazity boli vylucene.Snazil som sa odpozorovat , ktore potraviny mi robia tazkosti ,avsak ani po roku a po roznych ich vylucovani som na nic neprisiel.Akne som nikdy nemal a teraz ako 22rocnemu mi vyrazky zneprijemnuju zivot.(zineryt,duac gel,aknatac mi vyrazne nepomohli).Ak mate nejake rady budem vam velmi vdacny.

mili62

Premietni si to čo robíš, ako myslíš, čo ješ a skús nájsť to, kde môže byť chyba,
ja by so Ti odporučil aby si sa zameral aj na vylúčenie E-čiek v potravinách, keď sú problémy vylúč tiež akýkoľvek cukor, jogurty, údeniny, kávu ovocie len málo , naopak zameraj sa na zeleninu, ryžu, pšeno, avokádo dbaj na prísun tekutín (nie ovocné šťavy), vhodný bylinný čaj na obličky (sprav si aspoň mesačnú kúru, otužuj, každý deň pohyb, občas sauna