Caute. Ja by som chcela vediet, či sa toho muži neboja_ nevery. Dala som sem túto tému, pretože som sa o tom nikde nedocitala. Oni z toho nemajú strach že im na to manželka príde? Lebo ja si mysim, že by som to hneď zbadala, proste iná vôňa, vlas a pod.,... Ďakujem za názor
Ženatí muži a podvádzanie
Mesačný princ tak ja by som sa s tvojou rozisiel po paru mesiacoch ako vyzeralo to ze ste vela spolocneho nemali tak naco zbytocne byt spolu no nie?
Kto nema doma tak hlada inde, to je predsa jasne, nechapem ako to nemoze niekomu nedochadzat.
Prezyvka055 - presne, dobre píšeš.
Napíšem tu teraz niečo z vlastnej skúsenosti.
V posledných rokoch som nemal najlepšie obdobie ale to sem písať nebudem. Jedná sa o to, že som nemal s manželkou v posledných rokoch vôbec žiadny sex a to píšem o ROKOCH. len sme sa pozdravila tak občas, podľa toho, kedy sme prišli domov.
Žiadna komunikácia, intimita, nič spoločné, frustrácia....vzťah nefungoval...
Po rokoch tohoto ma neplánovane pobozkala jedna veľmi milá žienka a ja som jej to opätoval.
Je to nevera?....do 3 mesiacov potom sa mi aj tak vzťah s manželkou ,,konečne,, rozpadol.
A nie, žena to nezistí, pokiaľ vzťah nefunguje tak, ako to bolo u nás. Ani nemá ako. Takže dúfam, že som to dostatočne ozrejmil.
Hej ved vztah maju ... na papiery :D. A to ze to nelaka zenu neznamena ze to nebude nelakat aj muza. Vela krat co tu citam tak manzelia vedia o svojich potrebach prd. Zenska alebo muz si povie ze mna uz sex nelaka. Ale vobec ju netrapi ze ci nahodou jeho polovicka ten sex nechce.
A potom prekvapena alebo prekvapeny pride s tym ze ju alebo jeho podvadza. No sakra :D tak dobre rano, a divis sa ? :D Lebo ja nie.
Neklape neklape, ale nejaký vzťah musia mat ked su manželia nie? A nie je im to divne, keď uz su dlho spolu, tak uz to tú ženu neláka
No ten kto podvadza tak mu to v manzelstve stejnak neklape, tak coho by sa bal?
Mna by skor zaujimalo ze ci zenam nie je divne ked nespavaju so svojimi chlapmi co ja viem mesiac? a myslia si ze ich chlap nepodvadza... :D