Ahojte. Chcem vediet, iba Vas nazor. Ostali by ste aj nadalej u takeho zamestnavatela, ktory Vas ponizi pred ostatnymi zamestnancami? Ked ste chori musite pracovat, volno mate len 2-3 dni v mesiaci. Ziadne vikendy, sviatky nic. Priatela s ktorym byvam vidim tak 3 dni do tyzdna. Rodinu ani nehovorim, len zial mam len necely rok praxe, ale ja uz nevladzem snaziim sa a aj tak nie som dost dobra a to pracujem, len ako predavacka u sukromnika.
Som zufala
lol ...
holka neviem teraz link mozno ho sem MP da, je to na utubku Jim Carrey tam v podstate hovori, ze mame dve moznosti bud strach alebo lasku,, teraz zijeme v dobe strachu,, bububu je do nas vtlkane od utleho detstva az kym neskapeme.. Malokto ide vyslovene to cestou lasky. Potlacanie, potom sebakritika z premarnenych sanci, strach sa pohnut z miesta a podobne su veci, ktore teda zdraviu neprospievaju alebo niektori by dokonca priamo povedali, ze z toho prameni zle zdravie..
nepises, ze kto sa s kym rozisiel alebo aky bol dovod k rozchodu..
+ ked ti uz z toho "hrabe" tak proste to riskni a zahraj to na cistu uprimnost a uvidis ako to dopadne. Zivot sa nezije sposobom "co ak" .. GL
Však ja vám raz ukážem svoje reformy. Vidím, že tu to je už len samá dekadencia. Prajem premiérovi skoré uzdravenie a keď sa vráti, tak nech už konečne udrie päsťou po stole.
Kde sme? V Bangladéši?
To tell the truth is more.
A prečo sa nedáš na show-business? Však vyzeráš dobre a nie si ani stará.
-----------------------------------------------
A pamätaj! Chuck Norris nikdy nespí. On čaká:-)
www.youtube.com
-----------------------------------------------
P.S. Učiteľ, ktorý naučí svojho žiaka na 5-ku, je a bude pre mňa len anti-pedagogický kretén.
Takého učiteľa by som vyhodil aj s dverami.
Učiť cudzí jazyk znamená najmä to, aby ste primäli vašich žiakov, aby rozmýšľali v cudzom jazyku.
Ale ako, že? Kreatívne.
Škoda, že ste ešte neprišli na to, že mäso zo svišťa chutí niečo medzi kamzíkom a orlom kráľovským:-)