AHoj, som panic, mojej partnerke to nevadí, len mi tak naznačila, že by sa jej páčila predohra a ja nejak neviem, čo to všetko zahŕňa, niekde som čítal, že už od rána sa k nej mám správať milo, byť pozorný a tak, ale to robím každý deň, inde som zas čítal, že ju mám zobrať do sprchy, inde zasa že ju mám hodinu vyzliekať a bozkávať pred sexom. Prosím vás o radu vás skúsených, čo vlastne predohra je ? Naozaj v tom mám chaos a nechcem byť za úplného neschopáka, veď chápete snáď :)
Panic a predohra
Dobre dakujem, moc si mi pomohla :)
Vóbec ti to nemusí byť trápne, každý nejako začíbame, ja som tu tiež pridávala tému ohľadom toho čo neviem zase ja. :D :) A to, či ju bozkávať jemne alebo tak vášnivejšie záleži na vás, že na akú vlnu ste naladení. Ale najlepšie je to striedať, sem tam jemné "suchšie" bozky, mne napríklad nevadí, keď ma trochu zasliní a to tak, že sa jej ako keby trochu prisajesť na ten krk a pritom použiješ aj jazyk, ako keby si jej kreslil obrazce (skús si to napríklad na ruke). Alebo mňa osobne strašne rozpáli, keď mi priloží pery na miesto, kde ma chce bozkávať a ja už už čakám bozky, ale on sa mi len jemne obtiera a putuje perami kade tade po tele ako keby sa ma ani nedotýkal. :D :)
A môžem sa ešte opýtať ? Je mi to aj trápne že som taký neskúsený, ale ako ju mám bozkávať napr na bruchu, vlastne na celom tele, lebo predsa je to iné ako na ústa. Už keď ju niekedy bozkám na krk vôbec neviem či ju mám len jemne bozkávať na ten krk alebo aj zapojiť jazyk, lebo keď ju len bozkávam, príde mi to také suché, neviem prečo :D Ale zas nechcem ju celú zaslintať, tak vôbec neviem, či napr. brucho len bozkávať jemne alebo aj lízať poprípade ?
A môžem sa ešte opýtať ? Je mi to aj trápne že som taký neskúsený, ale ako ju mám bozkávať napr na bruchu, vlastne na celom tele, lebo predsa je to iné ako na ústa. Už keď ju niekedy bozkám na krk vôbec neviem či ju mám len jemne bozkávať na ten krk alebo aj zapojiť jazyk, lebo keď ju len bozkávam, príde mi to také suché, neviem prečo :D Ale zas nechcem ju celú zaslintať, tak vôbec neviem, či napr. brucho len bozkávať jemne alebo aj lízať poprípade ?
Dík, veľmi si mi pomohla a aj ma trochu upokojila. Lebo jak som čítal tie články, že predohra je hranie sa na doktora a sestričku, tak ma to vystrašilo, ale to čo si napísala bude príjemné pre oboch ;)
Dík, veľmi si mi pomohla a aj ma trochu upokojila. Lebo jak som čítal tie články, že predohra je hranie sa na doktora a sestričku, tak ma to vystrašilo, ale to čo si napísala bude príjemné pre oboch ;)
Ahoj. :) Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že určite nechoď rovno na vec. To zmená, že keď napríklad sedíte na gauči alebo na posteli tak určite jej rukou nechoď rovno tam dole. Začni postupne. Napríklad ju len škrabkaj po chrbte, prejdi na ruky, na nohy, za krkom a po vlasoch. Neskôr môžeš prejsť k bozkom a tiež pomaličky prejdi od tváre ku krku, ušne lalôčky, kľúčna kosť a tak ďalej. Keď ju budeš bozkávať na ústa tak jej pritom zober tvár do dlaní alebo jej prehrabni vlasy. Môže to vyzerať ako obyčajné gest, ale ver mi, je to úplne nepopísateľné. :) A potom, keď sa už rozbehnete (to na nej uvidíš, vycítiš) tak ju pri tom bozkávaní môžeš začať dráždiť aj tam dole. A bla bla bla. :)
Samozrejme, že každá baba má iné erotogénne zóny, ale na to časom prídeš aj sám. Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohla. :)