Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stres ma ubíja

Príspevok v téme: Stres ma ubíja
hlas

Zvíťazil niekto nad stresom, ak áno, ako? Neustále som v napätí, v strese, všetko riešim v hlave. Jeden deň je relatívne pokoj, druhý deň je katastrofálny, je to ako začarovaný kruh. Pôvod, príčina netuším. Možno nižšie sebavedomie, zlé skúsenosti z ľudí a pod. Mám 33 a nechcem, aby ma stres úplne položil na kolená a izoloval ma od ľudí a života.

sisuľka52

Mna tiež strašne ničí stres, ked som doma, tak je všetko ok, ale akonáhle ide o prácu a všeobecne riešenie problémov je to zle... :(
Navyše som nerozhodná a pritom chcem aby bolo všetko dokonale... mne pomáha to, ked sa venujem činnostiam,ktoré mam rada- kvety, pečenie.... a veľmi pomáha príroda, ísť len tak niekde do lesa, alebo na lúku, presedieť tam celý deň, nerobiť nič len počúvať zvuky prírody :) to naozaj pomáha. a inak tiež si vravím, že raz umriem, takže asi zbytočne riešim to čo riešim :D

hlas

Mám svoje hobby aj koníček, keď som doma a nič ma nečaká, tak som v pohode. Ale potom opäť ten kolotoč, robota, stres. Je to už na nevydržanie. O prácu prísť nemôžem a len tak doma sedieť a byť v pohode, fakt neviem. Nejaké silné tabletky nechcem brať, ale možno nebudem mať na výber.

blueberryNN

Mne pomaha, ked si poviem, ze o 100 rokov uz bude aj tak uplne jedno, co som tu robila :))). Tolko stresu pre nic... :)

Amadea

Ahoj :) mne pomohlo také uvedomenie si priorít...či to, kvôli čomu som pod tlakom je naozaj také životne dôležité,aby stálo za to sa tomu poddávať....a ešte mi pomáhať mať svoje hobby, odpojiť sa od virtuality a vychutnávať si aspoň 15 minút, ktoré mám len pre seba nič nerobením, pitím čaju, počúvaním spevu vtáčikov a tak...čo myslíš? čo by pomohlo tebe redukovať stres, ktorý pociťuješ?