Neviem sa tesit

Príspevok v téme: Neviem sa tesit
nada5

Neviem ci som sama na svete s tymto problemom,lebo ked vidim druhych aki su vysmiaty ..Mam pracu,da sa povedat ze som taku chcela a aj pracovnu dobu.zarobok neni bohvieco ale hlavne ze je vsetko v praci ok.Mam muza ,ktory stale robi ..musim ja vymyslat a vravet mu pripomonat ze by sme mali sa viac sebe a dietatu venovat..Dieta celkovo bez problemov aj v skole..tak uz len chyba je vo mne.Netrva to chvilu ale roky..Mozno som taka stale,utiahnuta,tichsia..to uz vidia druhy..a dokaz je toho ze nemam ani kamaratov,znamych par ,neviem sa bavit..neviem co ma naplna ..Ked bolo dieta mensie tesila som sa aj ale ako vravim ,muz furt robi ..A ja nechcem byt zavisla na nom aby bol len somnou..bola by som stasnejsia keby sme viac boli spolu?dalsia vec ,nezastane sa ma ked niekto si ma dobera ako jeho kamarat"ze ci som mu navarila ,aby mal do prace ze chlapovi treba..varim asi 3krat do tyzdna .niekedy vymyslam aj teple vecere.stale som doma ak niesom v robote..bud perem alebo vsetko doma co treba.chodila som cvicit..prestalo ma to bavit..

mam56

Ja som nikdy nikoho neposudzoval podľa toho, či je čierny alebo biely. Riešim vnútro a nie zovňajšok, ale to je úplne zbytočné analyzovať:-) Už som si na to názor urobil. Beriem ohľad viac na seba. S veternými mlynmi ja bojovať nemienim ani keby som bol neviem aký dokonalý.
Ja osobne som kapituloval. Šalený ma nedal pozdraviť.
Fenx for understanding.
www.youtube.com

mam56

V spoločnosti, v ktorej žijeme, sa skutočne nedá tešiť a keď sa tešiť začneš, tak ti hneď skočia do úsmevu.
Ja chodievam hrať tenis, prišla do nás polícia kvôli niečomu inému, tak keď ma o pol hodiny videl sused, že niekam veselo idem, tak ma zastavil, že kam idem?
Že oni si mysleli, že to po mňa prišli, lebo chodím hrať tenis a popri tom sme pili pivo.
Neviem, či z toho piva som sa mal zblázniť alebo ako?
A to by som mohol pokračovať.
A keď pôjdem na chatku niečo posadiť, tak v priebehu jedného dňa sú schopní vygenerovať aj 10 hlásení na políciu.
Stačí, aby sa na chatke objavil čo i len jeden "iný" človek.
Neviem komu drbe viac, či mne alebo tým okolo mňa?!
Ale v princípe sa už nečudujem ničomu... Že vy sa tam ešte niečomu čudujete, tak to mi pripadá divné:-)

Mesačný princ

Chlap nepotrebuje mať vyprané, navarené, ožehlené, nepotrebuje mať utretý prach na poličkách....potrebuje skôr partnerku, ktorá v ňom bude vidieť to naj, naj, naj... ale to by som písal ešte dlho....

Mesačný princ

Máš dve možnosti v živote. Nie každá rodina má také finančné zázemie a nie všetci rovnako zarábajú. A preto si najskôr musíš vybrať medzi tým, že sa ti v dnešnej dobe na SK žije relatívne fajn a oželieť to, že tvoj partner pracuje koľko môže. Alebo sa uskromniť a v tom prípade nech si nájde menej platenú prácu na pár hodín denne. no garantujem ti, že nedostatok financií si uvedomíš skôr...

ideálne to je v máloktorých rodinách.