lieky na alergiu

Príspevok v téme: lieky na alergiu
tomasuchy

zdravím, chcel som sa opýtať či nemáte skúsenosti s nejakými inými liekmi na alergiu ako sú tie čo sa klasicky predpisujú. mám alergiu na slnko a na peľové zrnká, a klasické lieky čo sa predávajú v lekárni mi už moc nezaberajú tak som sa chcel opýtať či nemáte nejaké skúsenosti s nejakými inými liekmi na alergiu a keď tak s akými.
Ďakujem za každú radu a pomoc.

Xander

tiež som za to že by to mali liečiť odborníci ale na slovensku je všetko naprd. nepredpisujú sa lieky také ako v iných krajinách ktoré sú oveľa viac efektívne a to sa tíka ako cukrovky tak aj alergii. vrelo ty odporúčam túto stránku ja si objednávam s znej ako aj sladidlá tak aj nejaké doplnky na alergiu. :)
www.monsea.sk

Kýčera

Analyn, nie možno, ale určite. Toto, čo nám tu chlapec píše, mu nezistil žiaden lekár. Alergia na slnko, chlad, námahu, ...patria medzi tie, kt. sa diagnostikujú najťažšie.

analyn

mozno nemas alergiu na slnko, ale na opalovaci krem- cim vyssi ochranny faktor pouzivas, tym vacsia moznost alergie. Poznam par ludi, u ktorych sa potvrdila alergia na opalovaci krem. Mali vyrazky, scervenanie, svrbenie pokozky.

Miro123

Na poludnie ist do slnecneho parku s pelovymi zrnkami. Aspon na 2-3 hod.
Klin sa klinom vybija.
U mna to funguje a bez akychkolvek tabletiek. A hlavne, ze doba liecenia je kratsia ako s tabletkami.

N-ika

Samozrejme ze ti lieky z lekarne nezaberaju...samozrejme ze mame skusenosti s inymi liekmi...
Ako pise Kycera, treba sa liecit u alergologa, urobi testy, nastavi ta na primeranu liecbu a predide moznym komplikaciam...neliecene alergie prechadzaju do astmy, do chronickych zapalov, znizenej imunity, unavy atd...
Moj syn je alergicky na vsetko co vonku kvitne. Skoro cely rok ma problemy a na jar najhorsie. vyskusali sme mnoho lekarov ale nikto ho dostatocne neliecil az sa syn zacal po nociach dusit-zacinala mu astma...zmenili sme lekarku-nastastie u nas zacala ordinovat nova mlada lekarka, maly dostal lieky, kvapky do nosa, oci, lieky na kasel, a v zime mu lieci imunitu. Jar a leto uz pre nas nie je nocna mora a maly moze konecne zit jak druhe deti...
Nechapem naco cakas...